CAL QUE ENTENGUIN QUE EL QUE VOL EL GOBIERNO DEL PP ÉS CARREGAR-SE L´AUTONOMIA DE CATALUNYA, LA INDEPENDÈNCIA NO ELS HI FA CAP POR.

Cal que els nostres governanats catalans i catalanistes, independentistes o no, tinguin clar que el Gobierno del Partido  Popular i el Partido Popular en pes, el que volen és carregarse l’ extraordianria Autonomia que Catalunya té i que anava a ser molt més gran amb els estatuts, tan el del 2006, com el del 2005.

La independència els preocupa poc o molt poc, o almenys això és el que pensem nosaltres,els d’ aquest bloc, després de rumiar-ho fort i veure la panoràmica de les darreres setmanes i mesos i alhora veure la perspectiva dels darrers 15-20 anys aproximadament.

El que preocupa al PP i també als peixos grossos de Ciutadans, és que Catalunya té una de les més grans autonomies de la UE i tot i amb l’ estatut retallat, les segueix tenint, i amb això amb ”ells”, PP i Ciutadans, els hi és molt i molt dificil lluitar, precisament, perque és dins la Constitució.  El dret a l’ Autonomia és dins el famós article 2 de la Constitució, al que ”ells” sempre hi fan referència, però només citant-ne la primera part i prou, mai n’esmenten la segona. 

CAL QUE ELS NOSTRES GOVERNANTS CATALANISTES, INDEPENDENTISTES O NO, VETLLIN PER RECUPERAR LES NOSTRES INSTITUCIONS AMB TOTA LA SEVA CAPACITAT AUTONÒMICA I RECLAMANT-NE TOT EL POTENCIAL ESTABLERT PER LA CONSTITUCIÓ I PER L’ ESTATUT D’ AUTONOMIA VIGENT DE CATALUNYA. I QUE ENTENGUIN  QUE EL QUE ENS VOLEN FOTRE ÉS AIXÒ. I QUE PER ALTRE BANDA L’ ALTRA COSA NO LA TENIM I AQUESTA, SÍ, I NO ENS PODEM PERMETRE EL LUXE DE PERDRE-LA, PODEM PERMETRE’NS ANAR A MÉS, PERÒ NO PODEM ANAR ENRADERA I ENCARA MENYS ESTAVELLAR EL VAIXEL CONTRA LES ROQUES DEL NOSTRE PROPI PORT.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *