21 de gener de 2018
0 comentaris

EL PARLAMENT DE CATALUNYA ABANS DE CAP ALTRA VOTACIÓ PODRIA ANOMENAR PUIGDEMONT CANCELLER DEL PARLAMENT DE CATALUNYA DAVANT DEL PARLAMENT EUROPEU A BRUSSEL·LES.

EL PARLAMENT DE CATALUNYA ABANS DE CAP ALTRA VOTACIÓ HA DE NOMENAR PUIGDEMONT CANCELLER DEL PARLAMENT DE CATALUNYA DAVANT DEL PARLAMENT EUROPEU A BRUSSEL·LES.

Després ja vindrà el nomenament del President  131è de la Generalitat.

Sí, també es pot fer a l’ inrevés, primer fer l’ investidura d’ en Puigdemont, i després de que la maquinària burocràtica del Govern espanyol la invalidi dins l’ ordenament juridico-polític espanyol, tornar-hi amb aquestes coordenades.

En Puigdemont representant ordinaria davant del Parlament Europeu tal com preveu l’ Estatut de Catalunya, havent creat simultàniament la corresponent comissió pel Parlament Europeu, que, per cert, pot ser de fins a tres diputats i per tant se n’ hi podrien incloure dos més dels de Brussel·les mateix. Posteriorment tampoc no hi hauria poblema perque el nou govern de la Generalitat l’ anomenés Cap de la Delegació de la Generalitat davant de la UE.

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.