GRANS VICTÒRIES QUE AQUESTS LÍDERS NO SABEN GESTIONAR.

Un dels problemes dels liders de l’ Independentisme recent és que no han sabut gestionar les victòries, les gestionen com si fossin derrotes, no son conscients de quan han guanyat, ni per quant han guanyat, no saben el resultat, no saben si han guanyat per 5-0 o per 0-1.
La clau principal es a les eleccions de setembre 2015, és vàren guanyar però mancava guanyar per més, per més escons i per mes vots. L’ Artur Mas no ho va sapiguer païr, no va sapiguer gestionar la victòria i va ficar al pobre Puigdemont en aquest embolic impressionant i amb nefastes consequències per a la seva vida personal. L’ 1-O fou un altra gran victòria que no han sabut gestionar, i ara tornem a estar davant d’ un altra gran victòria del 21-D. Esperem que la sapiguen gestionar, si no valdrá més fotre el barret al foc.

Haurien de veure que ja no ens calen més màrtirs , ni més herois, ara ens calen guanyadors.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *