UN PRESIDENT EN TOTA REGLA, PERÒ MOLT HONORABLE PRESIDENT INTERÍ.

Un dels problemes dels liders de l’ Independentisme recent és que no han sabut gestionar les victòries, les gestionen com si fossin derrotes, no son conscients de quan han guanyat, ni per quant han guanyat, no saben el resultat, no saben si han guanyat per 5-0 o per 0-1.
La clau principal es a les eleccions de setembre 2015, és vàren guanyar però mancava guanyar per més, per més escons i per mes vots. L’ Artur Mas no ho va sapiguer païr, no va sapiguer gestionar la victòria i va ficar al pobre Puigdemont en aquest embolic impressionant i amb nefastes consequències per a la seva vida personal. L’ 1-O fou un altra gran victòria que no han sabut gestionar, i ara tornem a estar davant d’ un altra gran victòria, la del 21-D. De moment no la saben gestiona, a més a més es barallen entre ells, esperem que arribin a una bona solució. Primer per en Puigdemont i els exconsellers en funcions expatriats, i després per recuperar la Presidència i el Govern de la Generalitat en totum, si no valdrá més fotre el barret al foc.

Es el primer que cal fer: investir un president o presidenta que no sigui questionat per ningú, ni des de cap judicatura, ni cap política i a partir d’ aquí agafar força per preservar i augmentar l’autonomia de Catalunya, entre altres raons perque no ens la prenguin del tot o definitivament o ens esgavellin tantes coses que la fagin irreconoxible. Després d’ això els nostres politics poden seguir parlant de tot, és a dir, de si esperar-se que el TC resolgui el recurs del tràmit a la investidura d’ en Puogdemont, i decidir què fer,per exemple dimitir el president interí, i fer efectiva la investidura de Puigdemont, o si això no és possible nomenar Puigdemont ALt representant de la Generalitat al Parlament Europeu, Fer-lo president del Principat de Catalunya,etc……però tot això havent pres les regnes de la Generalitat de Catalunya i tots els seus organs i institucions, a més a més de la gran institució del país el Parlament de Catalunya. 

Haurien de veure que ja no ens calen més màrtirs , ni més herois, ara ens calen guanyadors.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *