NO ENS CALEN MÉS MÀRTIRS, ENS CAL EFICIÈNCIA: DEMANARÀN 30 ANYS DE PRESÓ AL PRESIDENT I AL SEU GOVERN, A LA MESA DE PARLAMENT I A MOLTS ALTRES.

A part de perdre el control de les institucions seculars catalanes amb el 155, el govern de l’ estat empresonarà Puigdemont i el seu govern i els hi demanarà 30 anys de presó. Amb això desballestarà per la força bruta a Catalunya i les seves institucions de persones brillants i capaces de tirar endavant el país, igual que  deprés de la guerra dels segadors, igual que després del 1714, del 1939 i despres de tants altres còps fallits a la història de Catalunya. Ja no ens valen més i més màrtirs, en val l’ eficiència i prou.

Per altra banda, ningú dels que demanen al President i al Parlament  que faci la DI està, ni moral ni eticament, autoritzat per que aquestes persones visquin la resta de la seva vida empresonats per aquesta causa, seràn més utils al país fent altres coses. Per altra banda la desmoralització de la pròpia societat seria un tràngol que duraria anys i panys. Un tràngol que a més a més aniria acompanyat de la misèria de la pèrdua del control de les institucions.

No deixem que ens tornin a portar a la misèria política,cultural i linguística. El president ha de negociar malgrat sigui, formalment, amb el marc constitucional espanyol, altres vegades ens en hem sortit, minimament bé. I així reempendre la lluita per tirar endavant el país.  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *