LA VIDA DE CADA DIA ESTÀ MEDIATITZADA A CATALUNYA EN UN 90% PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA*, NO CAL QUE PERDEM ARA AIXÒ, PER LA MALA GESTIÓ D’ UNA VICTÒRIA.

Son molts els actors del sobiranisme que diuen que no s’ esperaven aquesta reacció tan franquista de l’ estat espanyol, en general, comandat pel govern del PP, que se’ns dubte n’és de filo-franquista.

Això vol dir una reacció violenta, contra els adversaris polítics que ells converteixen en enemics d’ ells mateixos fins i tot , i per descomptat dels seus interessos econòmics,si cal. Violència física contra votants i viol`encia fiscal engegant querelles i autos de presso per molta gent que exerceix els seus drets civils fonamentals

DAVANT D’ AQUESTA SITUACIÓ CREIEM QUE EL SOBIRANISME CATALANISTA I L’ INDEPENDENTISME CATALÀ HAN D’ ATURAR-SE I  REFLEXIONAR I MUNTAR UNA NOVA ESTRATÈGIA BEN ADAPTADA A LA NOVA SITUACIÓ.

 

*INCLOENT EN EL CONCEPTE GENERALITAT: PARLAMENT, DIPUTACIONS, CONSELLS COMARCALS, AJUNTAMENTS I SENSE DEIXAR DE PENSAR EN ELS GRANS BLOCS DE SANITAT, ENSENYAMENT, SRGURETAT, ETC,,,,,

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *