SEXOLÒGIC

SEXOLOGIA I SALUT SEXUAL

13 de febrer de 2010
0 comentaris

T’ESCORRES MASSA DE PRESSA(III).CIRURGIA

Cap als anys 80 a alguns llocs del mon,com per exemple a la Veïna República Francesa, s’ hi van com començar a fer,amb un cert entusiasme, petites cirurgies menors sobre el frenet del prepuci de la cara ventral del penis amb l’ esperança d’ haver trobat la panaceia de l’ ejaculació precoç,prò al cap de dos o tres anys veierem com es vàren esvaïr totes les expectatives mal creades.

Avui però, en som davant d’ un altra, de més ferma i coherent, parlem de la neurotomia parcial de les rames laterals del nervi dorsal del penis, cirurgia practicada sense entrebancs a casa nostra.
Hom creu que certs nois que no responen als tractaments habituals,sempre n’ hi ha un baix percentatge del 10-15%,podrien respondre a aquesta cirurgia pel fet de que la causa de llur disfunció fora un excés anatòmic de les branques laterals del nervi esmentat.
Es una cirurgia senzilla i ,ben practicada, sense efectes colaterals ni secundarismes.  
El recurs a aquesta cirurgia es planteja després de passar per un protocòl de tractament que inclou la sexoteràpia convencional o específica i la farmacoteràpia i després de la cirurgia també és recomanable seguir amb el tractament sexològic

Miquel Maresma
metge
miquelmaresma@mesvilaweb.cat

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.