SEXOLOGIES. LA REVISTA MES IMPORTANT DE L’ EUROPA LLATINÒFONA

SEXOLOGIES, ES UN REVISTA SEXOLÒGICA EDITADA A LA REPÚBLICA FRANCESA EN ANGLÉS I EN FRANCÉS, ÉS LA MÉS IMPORTANT DE L’ EUROPA LLATINA, LA FEINA RPINCIPAL LA FAN EL MEMBRES DE SOCIETAT FRANCESA DE L’ AIUSS,ÉS A DIR, DE L’ ASSOCIACIÓ INTERDISCIPLINAR UNIVERSITÀRIA DE SEXOLOGIA, FINS FA DOS ANYS ERA L’ AHIUS,L’ ASSOCIATION HOSPITALAIRE-INTERUNIVERSITAIRE DE SEXOLOGIE, PERÒ DONAT QUE EL CAIRE HOSPITALARI DE LA SEXOLOGIA VA ANAR BAIXANT HA MODIFICAT EL SEU NOM, TAMBÉ TÉ ELS AUSPICIS, LA REVISTA SEXOLOGIES, DE L’ EUROPEAN FEDERATON OF SEXOLOGY.
LA REVISTA VA APAREIXER PER INTERNET A MITJANTS DELS ANYS 90, EN PAPER JA EXISTIA DES DE L’ ANY 1991 I FOU PRECISAMENT DES DE BARCELONA, AMB L’ AJUT TÈCNIC DE VILAWEB I A TRAVÉS DEL METGE,DIPLOMAT EN SEXOLOGIA A MARSELLA I ALESHORES PRESIDENT DE LA SOCIETAT CATALANA DE SEXOLOGIA EN MIQUEL MARESMA I  MATAS, QUE ACTUALMENT ENCARA N’ ES CORRESPONSAL INTERNACIOMAL DE LA REVISTA I ÉS TAMBÉ MEMBRE TITULAR DE L’ AIUS. 
PODEU CONSULTAR-LA ENCARA DESDE LA PRIMERA CARÀTULA,DISSENYADA ALESHORES PELS TÈCNICS DE VILAWEB,ASSIMILANT MOLT BÉ EL FORMAT DE LA REVISTA DINS D’ AQUESTA ADREÇA:WWW.SEXOLOGIES.EU

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *