LA DISCORDANÇA CONGÉNITA D’IDENTITAT DE GENERE O DE SEXE.

Això del que vulgarment i durant anys i panys n’ hem dit ”transexualitat” pot tenir un nom d’ acord amb la realitat basada en l’ evidència mèdica, cada cop més aprop de descriure-la d’ una manera científica: Seria donç una alteració hormonal durant l’ embarraç el que faria que una criatura ”se sentis” un home tinguent un cos de dona i viceversa
Hi hauria doncs una discordança entre el genere i ,fins i tot, el sexe fisic d’ una persona i el que la seva ment percep.

Com si fós un intersexe cerebral o mental,per dir-ho d’ un altra manera.

Així  donç de ‘trans’ no n’hi hauria gens ni mica,perque amb aquest concepte no hi hauria canvi  de cap manera, des d’ el principi, és a dir, des d’ el naixement  la persona ja fora així, amb la discordança congénita.

Sota aquest concepte de Discordança congénitat d’ identitat de sexe o de génere el canvi  de sexe o la cirurgia sobre els genitals originals només en seria un tractament,així mateix això ho serien la teràpia hormonal i endocrina i l’ atenció psicològica.

Actualment al nostre país només hi ha una Unitat d’ Identitat de Génere al Departament de Psiquiatria de l’ Hospital Clínic de Barcelona,que sapiguem alhora d ‘escriure aquest apunt no n’ hi ha cap ni a València,ni a Mallorca.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *