T’ESCORRES MASSA DE PRESSA.(II).ELS FÀRMACS(I).

Des de l’ estiu del 2009 hi ha a les nostres farmàcies un medicament comercialitzat especificament pel tractament de l’ ejaculació precoç,se’n diu PRILIGY,és dels laboratoris Janssen-Cílag i la DCI del fàrmac és DAPOXETINA,és un inhibidor de la recaptació de serotonina(IRSS),és de la mateixa familia de la fluoxetina i de la paroxetina.
Les pastilles son de 30 ó de 60 mgrs. i van amb capsetes de 3 ó 6pastilles,el preu supera els 10 euros per pastilla.
La posologia és una pastilla de 30 o de 60 mgrs,comencem sempre per 30,cap a tres hores abans de la trobada sexual  que més o menys s’ alvira.
Es  incompatible amb la pressa de medicaments de la mateixa familia com els antidepressius que hem dit abans,fluoxetina,paroxetina,etzétera, i també ho és amb medicaments anomenats anti-psicòtics en general.

Des de la Sexologia Clínica s’ aconsella prendre el medicament,si s’ escau, dins el curs  d’ una sexoteràpia convencional  o específica de l’ ejaculació precoç amb un bon abordatge amb l’ ajuda d’ una parella,si és possible.

www.priligy.com


 

(continuarem..)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *