A Varcelona falta gent!

araesl'hora

 

 

 

 

 

 

“D’aquí a 300 anys ens recordaran”. Aquesta frase feia de titolet del documental “El cas dels catalans” emès aquesta nit per TVC, i la va escriure un frare, dom Soler, si no m’erro, assetjat dins la Barcelona a punt de sucumbir davant les tropes franco-espanyoles de Felip V. I és així: ens en recordem perfectament, malgrat la insistència de totes les gomes d’esborrar que hi ha hagut al llarg d’aquests segles i que hi ha avui dia, persistint en la mentida i l’ocultació.

No se n’han sortit, i ve’t aquí que estem a les portes de recuperar tot allò que ens van arrabassar fa tres-cents anys amb una violència inaudita, per la força de les armes.

11 de Setembre: cap a Barcelona tothom, homes i dones, avis i néts, a defensar la llibertat dels catalans!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*