El Micaco Verd-i-Negre

Catalunya és més que un club

17 d'abril de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Tres catalans a l’Eurolliga: com aconseguir-ho

Despedeixo la col·lecció d’articles relacionats amb la Copa ULEB amb una carta als Reis. Aprofitant l’excel·lent paper que el DKV Joventut i l’Akasvayu Girona han tingut a la final a vuit, ens trobem a dia d’avui davant una oportunitat històrica de col·locar a tres equips catalansa l’Eurolliga 2008/2009. És molt senzill, a continuació us explico com fer-ho:
El primer, que la Penya i el Barça guanyin al Madrid en els partits ACB que encara els ha d’enfrontar a l’equip blanc. Si a aquestes dues derrotes blanques se n’hi sumés alguna altra d’inesperada i el Barça no perdés cap més partit, el Madrid perdria la primera plaça que aniria a parar al Barça (o a la Penya si també aconsegueix guanyar tots els partits que li queden i avui de més de sis).

Si el Barça queda primer de la fase regular, ja tindria plaça assegurada. Si el primer lloc és per la Penya, com que ja està classificada com a campiona d’ULEB, la plaça podria anar pel Barça (segon classificat de la fase regular) o el Girona (subcampió de la ULEB). Pel meu pla, crec que el millor fora que fos el Girona qui entrés, perquè veig al Barça més capaç de treure la plaça als play-offs… Cal però evitar que l’ACB s’inventi noves normes davant d’aquesta situació, i a aquí els clubs catalans i els representants polítics ja poden anar apretant. Que es noti que tant l’ACB com l’Eurolliga tenen seu a Barcelona.

Així ja tindríem dos club catalans a Eurolliga sense haver ni de jugar els play-offs. A allà, caldria que el que encara no té plaça acabés classificat de manera que per davant d’ells no quedés ningú (guanyant la lliga doncs) o que quedés millor classificat algun dels quatre clubs que ja tindrien plaça (Tau, Unicaja, Penya i l’altre català).

Resumint, que aquest vespre tot el país ha d’estar animant al Joventut en el partit que l’enfronta a 2/4 i 5 de 10 al Madrid a pista espanyola. Força Penya i visca Catalunya (a l’Eurolliga) !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!