President Barrera


S’ha mort el senyor Heribert Barrera als 94 anys d’edat, primer president que fou del Parlament de Catalunya després de la dictadura franquista. El meu més sincer condol a tota la seva família i un emotiu record per tot el que va fer per el país. Era amic personal del meu pare, el senyor Frederic Vinyals, artista pintor i company seu de militància , el qual ara mateix amb 98 anys és ja incapaç d’assabentar-se`n i de doldre’s per la seva desaparició.

Sempre recordaré una nit, cap  a finals dels seixanta, pujant rambles amunt, després d’un sopar amb els de la Penya Joan Santamaria, on el meu pare anava xerrant amb l’Heribert Barrera i en Josep Frigola de la situació política del país, d’Òmnium Cultural i d’altres aspectes de la catalanitat. Per a mi, un nano de dotze anys, aquella conversa tenia el sabor espès i prohibit de la clandestinitat.
Descansi en pau, doncs, senyor Barrera i fins sempre. I és una llàstima que no hagi pogut veure encara el nostre país independent.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *