Diari d'un Culer

Sovint comparen un gol amb un orgasme. No hi ha comparació, és millor un gol

1 de febrer de 2006
Sense categoria
5 comentaris

Primer el soci?

M’he quedat sense entrades per anar a veure el Chelsea-Barça i amb cara de gilipolles. Ara tinc bitllets d’avió, nit d’hotel i dies de festa demanats i resulta que aniré fins a Londres per veure el partit des d’un pub. Està clar que la demanada superava de molt l’oferta però la pregunta que m’ha quedat és per què el club no dóna prioritat als socis a l’hora d’adquirir entrades.

Si no vaig errat de les poques entrades que ha donat el Chelsea, el paquet més gran se l’ha quedat el RACC. Aquesta agencia, que destaca per organitzar el viatge i l’estada a un preu que triplica el que jo he aconseguit reservant les coses per internet, ven els viatges a qualsevol persona sense tenir en compte si són o no socis del Barça.

Un altre paquet important va per allò que s’anomena eufemísticament “compromisos del club”.  I potser és normal que un club com el Barça hagi de fer front a demandes de patrocinadors, amics i coneguts però sembla clar que els que aconsegueixin aquestes entrades tampoc han de ser socis del club. Seria bo exigir transparència i saber qui es queda aquestes entrades.

Finalment, les sobres van per als socis que vam reservar l’entrada mitjançant la web del club. Dues entrades per carnet, per tant, només el 50% dels que han aconseguit entrades han de ser socis.

Resumint: de la totalitat de les entrades, la immensa majoria va a parar a mans de gent que no paguen religiosament la quota anual de soci. Més greu encara, els socis -que són els propietaris del club, cal recordar-ho!- realment no disposen dels avantatges que els promet el club quan decideixen fer-se el carnet. Cornuts i pagar i el veure.

Pd. La última via per aconseguir entrades és internet. Ahir, navegant, vaig veure empreses de revendes i particulars cobrant entre 270 i 450 euros per entrada. D’on surten? D’on treuen aquestes empreses especuladores el seu paquet de tiquets?

  1. No sé que passa amb aquests temes dintre del nostre club. Es un mal end㨭c, les entrades no paren mai a les mans dels socis, cauen als paquets dels touroperadors de torn i ells fan l’agost… d’aqui ve una de les raons perquè el soci no viatge amb l’equip, perquè es necessiten molts diners per fer-ho ó molts contactes. Altres equipets (amb tot el meu respecte) porten centenars de persones al nostre estadi (turcs, grecs, italians, etc.), amb despeses irris��s i totes les facilitats possibles. Nosaltres no, nosaltres hem de pagar el que no està escrit (i això si tenim sort) per veure l’equip fora de casa.

    Els avantatges del carnet de soci son paper mullat, del tot publicitats i del tot inabastables. Es un altre dels misteris.

    Conec gent que està com tu, amb viatge i estada pagada i sense entrada. No sou casos espor㠤cs. Crec que RAC1 vol intentar fer una trobada a Londres amb vosaltres i viure el partit tots plegats. Si, no es la solució, però encara pot sortir bé… podeu esperar fora del estadi als jugadors i animar-los i gaudir-ne de la sortida dels mateixos. La gent del RACC arriba amb el coet al cul, entrada controlada al estadi en una hora concreta, sortida també concertada amb la policia i cap al aeroport (si no fas nit).

    Crideu ben fort, aquí també ho farem i la tornada hem de convertir l’estadi en una caldera (tinc el pessigolleig que ens farà molta falta empentar i ajudar als jugadors). Avui es dia d’assaig al estadi… crec que volen provar com fer les remuntades, avui es dia de complicacions.

  2. És tal i com dius. El misteri de les entrades. Jo n´he aconseguit una, la qual tindria igual si fos soci com si no. He tingut sort, però hiha gent amb molts contactes que no tenen gaire problema per aconseguir-ne. M´ha costat 66€. M´ho han confirmat avui mateix i via internet m´he agafat un vol des de Girona, arribo a Londres el mateix dia a les 16:00h, i torno l´endemà a les 5:15h del, amb una mica de sort a les 9:30h. estaré treballant amb una son brutal. Si guanyem, tot es porta millor, però si perdem, les hores que van des de que acaba el partit fins que surt l´avió, poden ser eternes, doncs vaig sense hotel ni res. L´avió m´ha costat 120€, és a dir, que per 200 i poc podré estar en un partit històric….si passem.
    Sigui com sigui, cal molta més transparència amb aquests temes, això fa molta pudor…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!