Des del balcó estant

El Bloc d'en Pep Vinyals

17 de juliol de 2005
Sense categoria
0 comentaris

ARA I AQUÍ

Avui dijous 10 de maig, escric per primer cop al Blob (ai, vull dir al Blop, no, al Bloc!!), i això vol dir que l’estreno.

I què millor per començar que una recomanació? Doncs bé, us recomano vivament que llegiu els articles d’en Xavier Montanyà que trobareu a Vilaweb. Ja fa temps que hi escriu i és conegut per la notable mala llet que gasta i perquè acostuma a tirar amb bala. L’article d’avui, "L’infern ressucitat", està en línia d’alguns dels darrers que ha escrit, plens de mala bava. És un article morbós, delirant, cinematogràfic (dels films de Wes Craven o G.A. Romero), amb uns tocs surrealistes a l’estil buñuelià, és a dir, corrossiu, que hi queden molt bé. Parla de cadàvers diversos i de publicitat de tanatoris, però NO parla de l’Estatut -encara que aquest en sigui un, de vivent-. No us el perdeu, per això l’adjunto a continuació.

D’altra banda, proclamo, que no em sento obligat a actualitzar aquest Bloc de forma periòdica. Hi aniré escrivint coses quan en tingui ganes i em vagi bé. Tot i que ara, amb les eleccions locals, segurament hi afegiré comentaris diversos. Hi posaré recomanacions, més o menys classificades, etc…

Però temps al temps….

Salut i escarrassos, que diem els escrabblistes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!