13 de desembre de 2016
0 comentaris

“GRÀCIES, PERE HORTÓS”. El llibre. Mataró 2016

Gràcies, Pere Hortós text   / Ací hi teniu el llibre amb pdf.- cliqueu !

EL PERQUÈ D’ UN LLIBRE A N’EN PERE HORTÓS.

Quan una persona es mor i ens és coneguda ens dol. Quan l’hem apreciat, ens dol més. I quan a sobre ha estat part de les nostres vides i ha fet aportacions a la comunitat, que valorem importants, és de bona gent retre-li record i gratitud. És el cas del metge Pere Hortós i Cuní.

Alguns feia molt temps que no el vèiem, d’altres l’hauríem volgut anar a veure quan no s’ho passava tan bé. Les malalties que tan bé coneixia li varen passar factura. La seva mort discreta, quasi anònima, ens va colpir profundament.

I ara aprofitem per fer un recull d’aquelles coses que no li vàrem poder dir, i de les que ell va deixar escrites.

El nostre agraïment, en primer lloc, a la família d’en Pere i a totes les persones que han contribuït amb els seus escrits de record a en Pere Hortós. Segur que altres persones l’han conegut molt, i els hauria agradat afegir-hi les seves pensades. Però hem arribat on hem pogut.

Volem deixar constància de la col·laboració que ens va significar que les revistes Capgròs i El Tot Mataró, es fessin ressó de la crida a col·laborar en aquest recull.

Agraïment, també, a l’Ajuntament de Mataró pel seu ajut en l’edició del llibre.

I deixar ben clar que sense la col·laboració de l’amic Francesc Costa, en tot allò que fa a l’edició dels papers que teniu a les mans tampoc ens n’hauríem sortit.

Gràcies, a tots els que de manera més o menys anònima ens heu esperonat.

Però de tota manera el que preval és el resultat: un sentit homenatge i expressió de gratitud per en Pere, l’espòs, el pare, l’amic, el company, el metge, el ciutadà en el sentit ampli de la paraula.

Joan Batlle, Pep Illa, Miquel Maresma, Manuel Mas, Ramon Prujà, Miquel Reniu (Grup Promotor)


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.