9 d'abril de 2016
0 comentaris

LA PRIMERA XERRADA A ARENYS DE MAR.1970

La primera xerrada fou dins la Setmana de la Joventut d’ Arenys de Mar, de l’any 1970. Pel setembre  el joves de la vila maresmenca organitzaven, amb caràcter extraordinari, xerrades, cine-fòrum,curses de natació,ball,fira al carrer (la ”fira de Xauxa”),partits de futbòl i de basquet de noies,actuacions musicals (Els Sapastres,etc,) i un Festival Concurs de Cançó Catalana amb autors inèdits, també hi hagué una controvertida elecció de la Reina de la Joventut arenyenca.

Bé, dins d’ aquest context s’hi van fer dues xerrades, la de la Maria Aurèlia Campmany arran del seu llibre: ”La joventut és una nova classe?” i la d’ en Pere Hortós: “La sexualitat dins la societat de consum” amb un exit extraordinari, la d’ en Pere Hortós.

De l’ exit d’ aquesta xerrada se’n van derivar 4 xerrades més l’ estiu del 1971 i una entrevista que trovareu més endavant a la revista Arenys/Vida Parroquial.

Però la xerrada zero, la primera i que va preludí a les d’ Arenys de Mar, i a totes, fou una xerrada a l’Escola Pia de Santana l’ any abans, el 1969. Més endavant trobareu l’ apunt corresponent amb la publicació de l’ entrevista que se li va fer a la revista de l’ escola, tipus Qüestionari Proust.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.