La feina feta

El 26 d’abril se celebrarà la Junta General Ordinària per l’examen de gestió de la Junta de Govern i del compte de resultats i balanç de l’exercici 2015. L’any 2015 ha estat un any de molta feina però molt gratificant. La Junta ens vam proposar, d’acord amb el Pla Estratègic 2015-17 i amb la col•laboració de l’equip humà del Col•legi i de molts companys, de millorar i ampliar els serveis als col•legiats per continuar construït el Col•legi del Futur. Així doncs, vam continuar amb la reorganització interna per millorar-ne la eficiència, vam celebrar de forma exitosa “l’any de la rehabilitació en instal•lacions” amb un balanç més que notable: 16 jornades tècniques; 11 articles tècnics al Theknos; 6 debats tècnics i un curs, amb una assistència aproximada de 550 persones. Però per acollir tanta activitat calia millorar la nostra magnífica Sala d’Actes. Estava a punt de complir els 20 anys i ja tocava. Per tant vam decidir posar-hi una pantalla plana de 70 polzades per millorar la visibilitat de l’audiència de la part esquerra de la sala i també dues pantalles laterals de 45 polzades al mig de la sala. Sempre amatents a facilitar la feina del enginyers que fan projectes, vam millorar els convenis amb Endesa i Gas Natural. Amb Endesa hem aconseguit facilitar un canal específic per consultes sobre subministraments. Amb Gas Natural hem aconseguit que posi a disposició dels col•legiats una llista de gestors, ordenada per municipis i per models de consum.

I no hem parat d’aconseguir més i millors avantatges comercials per als col•legiats. Cal dir que hem introduït la novetat d’enviar un butlletí electrònic mensual i d’encartar un fulletó al Theknos de forma paròdica, amb una selecció dels millors avantatges. També hem continuat donant a conèixer a la societat la feina dels col•legiats i , entre altres coses, hem encartat com cada any 43.000 fulletons de la guia de professionals en set revistes sectorials, aquesta vagada amb un disseny nou, on hi hem afegit el servei de certificació energètica d’edificis. Altrament, vam fer que a partir del juny el Theknos tingués un disseny nou i més modern, així com vam adaptar el web als dispositius mòbils. I per Sant Jordi vam fer la primera jornada de portes obertes, que repetirem.

En la darrera part de l’any destaca la inauguraració del Club EBCN, que en el poc temps de vida que té ens està donat a tots plegats moltes satisfaccions. Aprofitant l’agradable entorn del Club, els darrers dilluns de cada més es fa el “Cafè amb el degà”, on escolto amb molt d’interès els comentaris i suggeriments dels col•legiats assistents. Es va crear la comissió “Funcionem Junts”, que té un gran recorregut per davant. I vam tancar l’any amb la modificació d’estatuts que, entre més coses, permetrà les votacions online dels col•legiats en determinades ocasions. Com diu el refrany:“Feina feta no fa destorb”. Així doncs, us esperem el dia 26 d’abril a la Junta General Ordinària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *