Resposta d’una sòcia a la carta oberta d’en Xavier Díez

Hola Xavier Díez, soc sòcia de l’ANC  però la meva resposta a la teva opinió és purament a nivell personal, en cap cas tinc intenció d’atorgar-me la representació de l’entitat ja que només soc una persona que treballo des de la base.

I com a activista de base la teva proposta no m’ha agradat gaire. No per la proposta en sí, que penso que estaria molt bé que en algun moment es pogués portar a terme si així es decidís, sinó per la manera de proposar-la, perquè m’ha semblat que negligies el treball de base i organitzatiu que es porta a terme des de l’ANC. L’ANC ha crescut amb un treball  discret i continuat portat a terme per persones anònimes, amb organització i treball,  i aquest fet s’ha de valorar. L’ANC és una assemblea i per tant té un funcionament assembleari, difícil de portar a terme degut a la gran quantitat de socis, però tot i així, aquest funcionament s’ha de preservar encara que comporti alentir algunes decisions.

És bo que el treball continuat que es porta a terme es conegui perquè penso que hi ha molts persones que, com tu,  pensen que les accions es convoquen i ja està, èxit assegurat! Calen molts persones  treballant cada dia per portar a terme les accions programades

No sé on vius però segur que ben a prop teu tens una territorial amb qui contactar o segur que coneixes algú que et podia posar en contacte amb algun coordinador o un secretari nacional per tal de fer arribar la teva proposta. Molta gent està treballant en l’organització de l’11S;  jo mateixa, com molts altres socis,  he assistit a algunes reunions per tal d’organitzar la Diada d’aquest any.

El que segur que no és veritat és que sigui fàcil de mobilitzar un milió de persones sense molt treball i molta organització. I també es necessita temps, perquè les coses no es fan soles i sempre darrera cada acció que es fa hi ha persones que pensen, organitzen, comuniquen, valoren, modifiquen, , …

Estic d’acord en que es bo fer por l’estat espanyol que tant ens reprimeix però potser podem fer por també l’11S recordant que encara som molts que no ens desanimem i que tornem a demanar la independència, ara que sembla que es parla de tot menys d’aquest objectiu prioritari nostre. I també es bo recordar als nostres partits que no volem més eufemismes que ens distreguin del nostre camí i que comença a ser hora de treballar conjuntament. Poca por farem si no hi ha una unitat estratègica!

Per altra banda, em sembla que l’ANC ja inquieta molt  només pel fet d’existir i per les possibilitats de mobilització que té. Només cal veure els intents per desacreditar-la que corren per la xarxa.

Seria bo que a la manifestació de l’11S hi assistís molt gent per tal de mostrar a tothom  que continuem mobilitzats i estaria bé que tots treballéssim per tal d’aconseguir-ho.

També m’agradaria que la teva proposta es pogués portar a terme, t’animo a fer-ho possible. Ara que ja s’ha donat a conèixer  et proposo que col·laboris amb les persones que poden transformar  la teva  idea  en una acció,  no per l’11S del 2019, perquè ja és massa tard, però segur que hi haurà altres mobilitzacions ben sonades i ben aviat.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *