Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

28 de setembre de 2009
0 comentaris

La monarquia constitucional i parlamentaria espanyola és la versió moderna del feixisme espanyol

Cada vegada ho tinc més clar, no només els militars són el baluard més important que defensa la unitat d’Espanya, també ho són el sistema judicial, l’executiu i l’administració de l’Estat.

La transició espanyola no fou pas cap ruptura amb l’antic regim, més aviat fou una versió maquillada cara als països democràtics per continuar tot igual. El rei va jurar els principis feixistes i es va fer una constitució a mida dels que durant 40 anys havien sotmès amb un règim feixista la llibertat a tots els seus ciutadans.

Els resultats d’aquesta transició estan a la vista, els catalans segueixen perseguits pel fet de ser-ho.

Com es pot acceptar que el president de la patronal catalana, Joan Rosell, digui que li van vetar ser-ho de l’espanyola, només pel fet de ser català?

Com és pot acceptar els persistents atacs racistes contra els catalans per part dels mitjans de comunicació espanyols amb tota impunitat?

Com és pot acceptar que es facin crides a boicots dels productes catalans des d’Espanya i cap polític ni intel·lectual espanyol surt en defensa?

Tots aquests atacs xenòfobs contra als catalans són tipificats com a delictes greus en els Drets Humans. Com és que els jutges i els fiscals, no posen denuncies contra tots els qui ho fan?

La resposta la teniu avui, en les declaracions de la Presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dient que els jutges que van autoritzar la manifestació falangista a Arenys de Munt s’han sentit absolutament incompresos.

Quina demostració més fefaent que la democràcia espanyola és la continuació del règim feixista!

(continua)

.

Jo visc a Alemanya, i aquí cap jutge se l’hi ocorreria permetre una manifestació dels nazis. No es poden fer manifestació amb signes feixistes. El partit nazi esta il·legalitzat i també els nous partits que accepten la ideologia nazi. Però encara menys un jutge alemany acceptaria una manifestació de persones de fora del poble per intimidar a la gent del poble que participessin en una consulta privada, però que tenia el recolçament de l’Ajuntament. Com també seria del tot inversemblant que l’advocat de l’Estat denunciés a l’Ajuntament per permetre que és fes una consulta democràtica i a més, demanés que la manifestació nazi es pogués fer. Però el que ja seria del tot impossible és que aquest advocat enviat per l’Estat fos un dels exdirigents importants del partit nazi!!.

Només Espanya, podria fer-ho.

Que la llei espanyola a diferència de l’alemanya, permeti l’existència d’un partit feixista, ja és per si un signe evident que la legislació espanyola és molt pobre democràticament i gens respectuosa amb els drets humans.

Però que a més a més, el govern espanyol, enviés un advocat de l’estat amb passat feixista a impedir que és fes la consulta a Arenys i a la vegada permetés la manifestació feixista, això demostra la complicitat entre l’executiu espanyol i el feixisme, quan s’està en joc la Unitat d’Espanya.

Però per acabar-ho de rematar, que ara diguin que els jutges s’han sentit incompresos quan van autoritzar la manifestació feixista, és la gota que fa vessar el got!.

Collons!!, podrien sentir-se malament o emprenyats per haver de complir la llei espanyola que permet que els feixistes pugin manifestar-se impunement, però incompresos, de què? De què per a ells és del tot normal que feixistes intimidin als ciutadans d’un poble? És del tot normal amenaçar amb presor a l’Alcalde per permetre que uns ciutadans del poble facin una consulta privada? Ah, només era perquè es preguntava als ciutadans si estaven d’acord en ser lliures del jou espanyol?

Si us plau, no ens vengueu que els jutges esteu per fer justícia, no, vosaltres esteu només per aplicar la justícia espanyola basada en una jurisprudència feixista que impedeix el dret d’Autodeterminació i amenaça amb empresonar per sedició a tothom qui la vol exercir.

Cal aconseguir la independència el més aviat possible, amb aquest règim acabarem els catalans aniquilats igual com els nazis quasi vàren fer amb els jueus. Com més tardem, pocs en quedarem.

Endavant Reagrupament!!
Endavant les Atxes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!