Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

20 de juliol de 2007
4 comentaris

Ja tenim la canço de l’estiu: “Opa yo viaZe un Corr…”

En un país a on la corrupció es institucionalitzada per una colla de llepafils cortesans que viuen de exprimir els pobles de Ibèria, ells en diuen "las provincias", que es pot esperar!.

La monarquia és un dels pilars de l’Espanya "eterna, grande y libre", la família real es intocable. Insultar o fer mofa d’ells es igual que insultar o fer mofa d’Espanya…..

Per tant, el que toca és fer que la portada del "Jueves" surti en tots els mitjans de comunicació que és pugui, que els exemplars del "Jueves" es distribueixi gratuïtament en totes les boques de metro, en les parades dels trens i dels autobusos, en l’arribada dels turistes en l’aeroports…etc.

Paralelament èm de fer la cancço de l’estiu, la meva proposta és :

OPa, yo viaZe un Corr…..,

pas se un niño…

OPa, yo viaZe un Corr…..,

con tu permiso va se una correidalla….

OPa, yo viaZe un Corr…..,

pa ser guarrila i sacar un guarrillo…

OPa, yo viaZe un Corr….

pa ser mis 2500 eurillos

OPa, yo viaZe un Corredilla..

Ah si voi a gana mis primeras calderillas

Opa , yo viaZe un Corr…

yo viaZe un Corr…

  1. Hola Manel, hola amics. Jo em pensava que això de la censura ja no existia, però lamentablement encara existeix i és ben ferotge. De fet amb el cas del Pepe Rubianes ja es va entreveure que aquests fatxes no s’estan d’òsties i ara amb el segrestament de la revista El Jueves la cosa ha pujat molt de to. No és un tema menor, ni molt menys, és molt greu. És un atemptat directe a la llibertat d’expressíó. No frivolitzem pas amb això, ells ho tenen molt clar, deixen fer fins on ells volen.

    Ni han desmantellat el TOP (ara en diuen Audiencia Naci-onal), ni els feixistes i col·laboracionistes han estat jutjats, desemascarats o descoberts, ni res de res. Fa quadre dies encara han tingut la barra que no és procedent" revisar el judici a Salvador Puig Antich. Bé, potser us pensareu que vaig d’un tema a l’altre, però és que tot és el mateix, ells encara manen i no han deixat de fer-ho,

    Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!