Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

11 de juliol de 2007
0 comentaris

El PSC, ICV-EUiA i el PP rebutjen una proposta d’ERC perquè l’Ajuntament de Barcelona tingui un reglament lingüístic

La noticia de Vilaweb diu: "Avui mateix, a la comissió municipal de Presidència, Territori i Funció Pública, els partits del govern i el PP han votat en contra d’una proposta d’ERC perquè l’Ajuntament fes un reglament d’usos lingüístics, com el que ja tenen un 80% dels municipis de Catalunya i tal com reclama la llei de política lingüística, segons ha dit Jordi Portabella. La proposta però, sí que ha comptat amb el vot a favor dels membres de CiU.

Portabella ha criticat que el PSC i ICV-EUiAEUiA s’aliessin amb el PP en aquest camp i ha qualificat l’aliança de ‘tripartit lingüístic’ que anava en la direcció oposada del govern catalanista. ERC ha presentat la proposta una setmana després de denunciar que la tinent d’alcalde Imma Mayol s’adrecés en castellà a l’acte d’Al Gore a Barcelona."

Aquesta notícia ens diu entre moltes altres coses que és el què NO passa quan és té un pacte amb el PSC i IC….

Amb el pacte entre ERC, PSC i IC a la Generalitat ha fet que ara ERC no tingui marge de maniobra per poder posar en evidència què PSC no tenen cap intenció de defensa el nostre país i la nostre cultura. El PSC amb la seva política de seguídisme al PSOE i IC amb la seva política de seguídisme al PSC, estan fent molt de mal a la nostra cultura, ja sigui per omissió o no, però ho estan fent. Mentre estant, ERC té les mans lligades i la boca emmordassada perquè no vol posar en perill el pacte de govern de la Generalitat. Moltes oportunitats com aquesta que en Jordi Portabella ha posat en evidència a l’Ajuntament de Barcelona es donen constantment a la Generalitat i no és diu ni piu!.

En aquesta votació, l’espanyolisme del PSC queda totalment al descobert ja que no dubte en fer una aliança amb el PP, sí no és cap error!, el PSC i el PP van del bracet per a no complir la Llei!.
Si en l’Ajuntament de Barcelona la Llei de política lingüística es la passen pel forro, a les hores jo em pregunto, amb quin exemple poden demanar que els ciutadans compleixin les Lleis si el govern municipal és el primer de no complir-les!
.

Però la cosa no acaba pas aquí, els "Biopijos" de Iniciativa, com sempre han fet, fan un total seguídisme del que diu el PSC i no tenen cap mania en pactar amb el mateix PP!. Au ja tenim el "tripartit lingüístic" com diu en Jordi Portabella!, què estic segur seria quatripartit si els impresentables del partit del Ciutadans haguessin obtingut representació a l’Ajuntament de Barcelona. Tot per a anar en contra el Català!.

Per això i altres raons de més, ERC amb el pacte a la baixa amb el PSC i IC a la Generalitat està perdent un munt d’oportunitats per ensenyar les vergonyes del PSC i IC. Unes vergonyes que serien molt útils per a aconseguir exemplar la base sobiranista. I el què potser és més greu: ERC és còmplice de què el govern del PSC-PSOE està duent a terme espanyolitzant la TV3, la Radió, la implementació de la tercera hora (que potser de castellà, depèn dels centres i no de la Generalitat, compte!) i de sobretot de l’imatge de seguidisme vers a Madrid que el José Montilla esta duent a terme: La provincialització de Catalunya.

ERC ha de considerar de nou l’estratègia i fer el què en Jordi Portabella està duent a terme a Barcelona, no donar el suport gratuïtament al govern del PSC i IC, i si cal anar a l’oposició. Només així és pot posar de manifest les incongruències del PSC i IC com a partits sucursalistes, que no tenen cap mania en fer aliances amb els carques més de dretes d’Europa quan es tracte de defensar l’espanyolisme uniformitari. El mateix que va defensar en Franco.

Amb aquesta votació a l’Ajuntament de Barcelona, en PSC i IC i en canvi no ERC, son còmplices de l’intent de genocidi del català que Franco va dur a terme. El PP no cal dir-ho, tothom ja ho sap que ells es proclamem els hereus del Franco, el què es sabia era que ara hi ha altres pretendents per a rebre també aquest honor!.

Carod, Puigcercós si us plau preneu exemple del que en Jordi Portabella està fent a Barcelona i actueu en conseqüència com a patriotes catalans.
Un congrés extraordinari d’ERC JA!
.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!