Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

8 de febrer de 2010
2 comentaris

Des de l?Exili hem arribat als 300 posts

La meva trajectòria dins del món de la informàtica, sempre em va fer ser força actiu amb les noves tecnologies. Recordo que als finals dels 80, ja em vaig connectar a un BBS o Bulletin BoardSystem, fins i tot vaig instal·lar-me un a casa meva. Més tard quan va sortir Internet de seguida vaig mirar de connectar-m’hi. Cap a finals del 1995, ja vaig fer-ho, quan per fi es va alliberar l’accés al consum públic. Recordo que la primera pàgina que vaig connectar-me amb un mòdem a 9.600 bits per segon, fou la d’IBM. Crec que la segona fou el Playboy. Sempre recordaré que per baixar la fotografia de la model d’alta resolució, va tardar més de deu minuts.

Quan el 1996 encara Bill Gates deia que Internet no serviria per res mentre defenia la seva pròpia xarxa que havia inventat, ja vaig decidir crear la meva pròpia pàgina web. Per les vacances de Nadal vaig anar a dormir molts cops a la matinada, programant el meu primer web amb un llenguatge nou i molt primitiu com era el HTML. Tal com vaig escriure fa dos anys en aquest bloc, amb el post  He trobat la meva primera pàgina web viva que vaig fer fa 10 anys gràcies a Google!  , explico com aquell web, encara sobreviu com si fos un zombi, perdut dins d’algun servidor.

Després a partir del 1999, les responsabilitats de la feina i sobretot problemes familiars, em van fer prioritzar les meves activitats. Vaig retirar-me de les meves activitats polítiques i també del meu activisme cibernètic.

Però quan vaig arribar a Alemanya el 2006, les ganes de no perdre contacte amb la meva terra i la seva gent, però sobretot l’astorament del que estava succeint a la política catalana, em va fer decidir escriure un bloc, malgrat les meves dificultats lingüístiques. 

El primer escrit que va inaugurar aquest bloc Des de l’Exili, va ser publicat el 17 de desembre del 2006 a les 1:41 de la matinada. Amb el nom de Bloc d’un exiliat econòmic, vaig començar aquest bloc, que avui amb 3 anys i 52 dies, després de dos intents infructuosos per la meva part de tancar-lo,  ha arribat als 300 posts ( més d’un post cada quatre dies) , amb 1.289 comentaris (més de quatre comentaris per mitjana) i 123.133 visites ( més 400 visites per post i més de 100 visites diàries).

Moltes gràcies per haver-me acompanyat durant tant de temps. 

Endavant les Atxes !! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!