Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 8 d'agost de 2013

Qui diu pam, diu eixem

Foto: Vicent Partal, Joan Olivares i Ximo Urenya. Ca les Senyoretes, agost de 2007

Una constel·lació de circumstàncies adverses va fer que el maig passat, quan vam fer a Ontinyent la presentació del llibre ‘A un pam de la independència’, no tinguérem prou exemplars per a tota la gent que en volia comprar.

Ara, sense ser exactament una segona part d’aquella presentació, tenim un sopar-col·loqui amb l’autor del llibre, Vicent Partal, qui ha aconseguit col·locar-lo com el llibre de no-ficció més venut segons el rànquing Libridata, elaborat pel Baròmetre de la Comunicació i la Cultura i la Cambra del Llibre de Catalunya. De fet, aquell problema logístic amb els volums ja hi tenia relació: va coincidir que la segona edició estava esgotada i la tercera encara no havia eixit de la impremta.

Però això ara no passarà. Perquè els darrers exemplars de la tercera edició ja els tenim ací, a punt per a la tertúlia de dissabte a Ca les Senyoretes d’Otos. Jo no m’esperaria a la quarta.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent