Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 12 d'abril de 2008

Ja està

A migdia s’ha votat la moció de censura i l’aritmètica no ha fallat: Julià Engo és des de hui l’alcalde de l’Olleria, amb el suport de Gent de l’Olleria (GdO) i del PSOE. És una gran oportunitat per al Bloc, poder demostrar que són un partit amb cara i ulls, que són capaços de governar com qualsevol altra formació política. Cal aprofitar-ho, perquè el seu és un partit que des de molts àmbits s’intenta invisibilitzar, i ara és mà de mostrar que estan a l’alçada (o per damunt) d’altres partits.
El canvi ha de ser necessàriament bo per al poble, a pesar dels entrebancs que puguen anar apareixent. Jo era crític amb un possible pacte amb GdO per arribar a l’alcaldia quan van passar les eleccions. I ara? Potser ara no hi havia més remei en vista de la defunció progressiva de les coses de l’ajuntament. Potser. Però a les dotze el Rubicó passava per la Casa de la Vila i l’han travessat. Avant, doncs.

La notícia, amb el discurs d’investidura i les primeres declaracions a la premsa.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent