Josep Lluís Carod-Rovira, l?alliberador dels catalans a Madrid

Després de l?èxit d?audiència que el honorable conseller de la vicepresidencia de Catalunya ha obtingut en la televisió publica d?Espanya, crec que la crisis d?ERC ja s?ha resolt.

Realment els catalans podem estar contents de tenir un polític de la talla de Josep Lluís Carod-Rovira, perquè ara ja no caldrà fer més manifestacions com la del Dret a Decidir, ja no caldrà crear més plataformes sobiranistes, ja no caldrà cremar més fotos del rei, ja no caldrà està cada dia reivindicant la nostre identitat, ja no caldrà…

.

(continua)

.

 

 

A partir d?ara només caldrà que en Josep Lluís Carod-Rovira compareix un parell de vagades a la Televisió de Madrid i a la tertúlia de la Cope pels matins i tot s?haurà arreglat.

Fins i tot Jimenez Losantos haurà comprés què tot la ràbia que ens té no és culpa perquè uns terroristes catalans li van disparar un tret a la cama, sinó perquè fins aran no havia pogut escoltar personalment el Josep Lluís Carod-Rovira.

A partir d?ara, en President de Telefònica o Endesa  ja no patiran de perdre una part dels seus clients dels seus monopolis, gràcies a Josep Lluís Carod-Rovira han entès que això no serà cap problema per les seves butxaques.

A partir d?ara, els responsables d?AENA ja no veuran malament que l?Aeroport del Prat sigui gestionat pels Catalans, gràcies a Josep Lluís Carod-Rovira han entès que això no anirà en contra a l?Aeroport de Barajas.

A partit d?ara,  tal com deia un il·lustre pintor, els catalans pel sol fet de dir-ho en un restaurant d?Europa ja tindrem l?àpat pagat, ara gràcies a Josep Lluís Carod-Rovira també ho tindrem pagat a Espanya.

A partir d?ara, gràcies a Josep Lluís Carod-Rovira , els espanyols s?ha tornar equànimes amb el fet que els catalans volen fer el referèndum i han decidit posar fil a l?agulla. Tant el candidat del PSOE , en Rodríguez Zapatero com el del PP, en Mariano Rajoy ho inclouran en els seus programes polítics que presentaran per els propers comicis.

Ara gràcies a Josep Lluís Carod-Rovira ja no caldrà que Esquerra Republicana de Catalunya perdi més el temps amb reivindicar la Independència de Catalunya, amb només un parell d?intervencions més com aquestes a una Televisió d?Espanya i els Països Catalans esdevindran Independents

Gràcies a l?oratòria de Josep Lluís Carod-Rovira els espanyols veuran per fi la llum.

Nota: Demà marxo cap a casa, per a poder assistir el dissabte a la Conferència Nacional d?ERC, a on espero que els companys votin en consciència i no per una reixida intervenció raholidiana en una varieté televisiva.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *