Demà cap a Frankfurt que hi falta gent!

Només un de ràpid, sense corregir….

Demà a les 10 agafaré el cotxe amb la família , farem 140 quilòmetres i anirem a la fira del llibre a Frankfurt.

Tinc dues invitacions per tots els dies, ens l’ha fet arribar una amiga de la meva dona que treballa a la Fira des de fa molts anys i que a més a més es també una catalana exiliada. Moltes gràcies Marí Fe, la postal és molt original: Ehrenesel o Burro d’honor

Espero veure alguna cara coneguda, poder parlar amb català i preguntar com va la cosa. També volem veure els castellers.

Ja explicaré les meves impressions en aquest bloc.

Per cert he vist el reportatge en la cadena Arte de televisió, primer sobre els escriptors Cabré, Pàmies, Mendoza, Solana, Escofet, Bardal sobre els seus llibres sobre Barcelona, molt emocionant veure els carrers de la meva capital. Però després he vist el reportatge "Catalunya un país d’amor i revolta" que ha estat magnífic. Me h’emocionat quan he sentit els cançons d’en Raimon, d’en Llach, de la Maria del Mar, d’en Ovidi, d’en Pi de la Serra i com no els Brams i Obrint Pas. Realment aquest si que ha estat un bon reportatge pedagògic, llàstima que ha començat a les 12 de la nit i molts alemanys ja fa hores que estan dormint.

Per cert, a mí ja em toca que demà a les 8 els meus petits tocaran diana.

Nota pel meu fill que viu a Malgrat, Aleix no et preocupis que ja faré fotos i miraré d’aconseguir-te un autògraf.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *