Des de MENORCA tinc esperances amb els Països Catalans

Des de la cala de Binisafúller menjant amb un "xiringuito" a prop de la platja amb la carta primer en català, després en castellà i amb angles, faig aquest ràpid bloc per dir-vos que estem mol prop amb la independència no només de Catalunya, sinó de tot els països Catalans que estem sotmesos dins de la monarquia constitucional espanyola.

(segueix)

 

En les festes de la Mare de deu de Gràcia a Maó, en l’ambient que es respira a Ciutadella amb tot els rètols de les botigues en català, cosa que en certes ciutats del principat no és veuen i després d’escoltar les darreres declaracions del molt honorable Jordi Pujol, de les declaracions d’avui als mati de Josep Cuní amb els promotors del Fòrum per la Sobirania i amb les informacions que tinc de la ponència de Reagrupament.Cat, tot això fa que les meves esperances per aconseguir la Independència dels Països Catalans estan molt més reafirmades que ahir i segur per menys que demà.

Potser segur què com ha dit en López Tena respecte a les proclames i propostes de certs dirigents que es diuen independentistes, què son focs d’encenalls perquè ara toca, ja que som en les vigílies de l’onze de setembre, però per a mi és més que suficient, son masses coses que apuntant cap a una direcció i malgrat aquest personatges, n’estic segur que anem pel bon camí.

Si la societat civil s’han ficat les piles, els polítics vindran a enrrera i el lideratge caurà per si sol, només fa falta que les condicions es donin a favor d’aquest camí i no a favor del camí del tàcticisme, del pactisme i de la claudicació.

Endavant companys la independència està molt a prop, més a prop del que ens pensem.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *