CDC surt de l’armari (2ª part)

Ja fa uns mesos arran d’un bloc de la Carme Laura Gil el Coc Ràpid amb el títol : "UDC i la sobirania catalana : el repte a CDC, vaig fer un bloc amb el títol CDC surt de l’armari, ja! . En aquest bloc feia referència a la necessitat de què CDC és proclamés independentista sense complexos, de aquí ve el títol del bloc. Un títol que reconec és una mica exagerat per tal de provocar una reacció per part dels convergents que llegeuixin el meu bloc.

Per sort un tal Andreu em va agradablement sorprendre amb uns comentaris molt enriquidors, què pel que ell explica en resposta al bloc i també pels comentaris en altres blocs, sembla que sigui o hagi estat un peix gros dins de Convergència. M?agradaria molt que l?Andreu fes un bloc i expliqués quina és la seva visió i perquè no, les seves experiències passades dins de CDC.

Però ara he escrit aquest bloc, que l?he he titulat com la segona part de CDC surt de l?armari, arran de la noticia en Vilaweb de Els crítics de CDC favorables al trencament amb Unió impulsen una plataforma

En aquesta noticia és diu què ?El conseller nacional de CDC Lluís Rovira, qui va transmetre a Artur Mas la voluntat d’alguns militants i consellers nacionals de dissoldre la federació amb UDC, ha impulsat de la plataforma Desfederem-nos per a aquest propòsit. La plataforma vol esdevenir un corrent intern al partit perquè es plantegi el trencament amb Unió al pròxim congrés, i així s’exposa a la web, on també es convida els militants a adherir-s’hi.?

En el meu darrer bloc polític Reagrupament.Cat, un canvi polític possible gràcies a Internet, que potser com què és molt llarg no ha tingut gaire èxit, vaig una dissertació de la importància que ha tingut i té pels militants i simpatitzats d?un partit el nou mitjà de comunicació que és Internet. Internet permet comunicar, bescanviar i exposar els punts de vista diferents amb la línia oficial del partit, en aquest cas parlava d?ERC.

Però al final del bloc, vaig acabar amb la següent frase:

Nota: M’agradaria que aquesta influència d’internet es apliqués als altres partits catalanistes…

De veritat que des de Karlsruhe, jo no tenia pas cap mena d?idea que a CDC es gestiones l?aparició d?una plataforma, la Desfederem-nos per tal d?esdevenir un corrent intern al partit per plantejar el trencament amb Unió. Igual també que Reagrupament.Cat, la web també serveix per afiliar-se al corrent intern.

Espero que igual que RCat, la plataforma liderada per Lluís Rovira sigui capaç d’aglutinar totes les sensibilitats independentistes que hi ha dins de CDC per tal de què d?una vegada per totes Convergència surti de l?armari i digui sense complexos què és també un partit Independentista.

Nota: Espero de tot cor que l?amic Andreu em torni assaborir amb un dels seus sucosos comentaris.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *