Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

20 de juny de 2013
Sense categoria
0 comentaris

Raons necessàries (90) Vergonya fa.

Encara no sé com tenen la barra de presentar-se davant de la gent, fer coses com la inauguració de la Madrid – Alacant i després dir que s’han de fer retallades d’aquí i d’allà.  Es un tema que em supera, francament.
Ves si tu tens alguna explicació.

Dijous  20 de juny de 2013

Pertànyer a l’Estat espanyol, fa vergonya i per això, malgrat les campanyes de MarcaEspaña i totes les rucades que fan, cada dia hi ha més gent que vol marxar. 

Cal ser molt ruc per tenir l’estat en la més negra ruïna i fer un TGV de Madrid a Alacant, tenint feta la connexió amb València. Vols dir que no era millor fer el tram València – Alacant i deixar-se de collonades?

La línia Alacant – Madrid, segons tot els estudis, serà deficitària, però aquest és un detall que tampoc no sembla importar massa.

Està ja decidit que la Junta d’Extremadura obligarà als seus múltiples i desenfeinats funcionaris  a agafar cada dia el tren fins a Madrid per tal de fer rentable la seva línia?  Potser els faran arribar fins a Alacant? Es possible.

 Qui pagarà, per cert, el desplaçament dels funcionaris extremenys? No m’ho facis dir que igual ens fan un judici per insults al poble extremeny.

 Espanya és un dels països més rucs del món, s’ha demostrat diverses vegades, però aquesta obsessió de l’Ejpaña radial, ens ha de sortir caríssima.

Cal ser molt curt per afegir que la línia aquesta de Madrid a Alacant és  part del Corredor Mediterrani, cal ser tan burro que això només ho pot dir un president de govern espanyol i ningú més (potser la seva ministra de Foment, ara que ho dius).

Corredor Mediterrani que passarà  per Madrid i després haurà de passar per Saragossa i Canfranc.

Es una cosa incomprensible si no és que donen per feta la independència de Catalunya, que també podria ser.

No sé. No sé res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!