Ei Mas, a veure qui la té més grossa!

Ei Mas, a veure qui la té més grossa!

Em sap greu companys, no puc estar callat amb aquesta proposta que heu fet.

¿Creieu que hi ha militants d’ERC tant estúpids de empassar-se aquest sopar de duro?.

De vegades, les ganes pot ser que en el primer moment ens ho empassem aquest tipus de propostes, però el temps i els fets posen cadascun al seu lloc.

¿Perquè no és va fer aquesta proposta en la negociació del pacte de formació de govern?

Llavors, CiU segura de que tenia el suport d’en ZP , hauria dit que no ràpidament. I per tant ja teníem la millor coartada per justificar el pacte amb el PSC-PSOE.

Quanta incompetència!

Sembleu el Colom i la Rahola fent els seus numerets de fer volar coloms!…

continua

Si realment creieu amb la independència de Catalunya, com és que ara feu aquesta proposta a CIU per fer un referèndum per l’autodeterminació de Catalunya.

¿Perquè la feu servir ara en plena campanya municipal i després que Carretero demostrés que heu comès molts errors en el Consell Nacional?

Errors que per l’altre costat des de la meva llunyania a Alemanya he anat descobrint també pel meu compte abans que les critiques d’en Carretero sortís a la llum. Si jo ho he vist, com no podeu pensar que la resta de catalanistes sobirans no ho veuen també.

Ara bé, si realment no creieu que la Independència és possible, a les hores, la cosa comença a ser greu, perquè ja no us queda dignitat quan esteu intentant enganyar als milers de simpatitzants del moviment independentisme amb aquesta juguesca.

Realment frasejant a Puigcercós vostra proposada el què diu és:

Ei Mas a veure qui la té més grossa!

Si us plau, companys no ens mereixem que utilitzeu el referèndum per la independència com arma política.

Si realment es vol fer aquest referèndum, s’han d’iniciar les converses prèviament i privadament entre les dues formacions. Només després es poden fer aquest tipus de propostes segons el resultat de les converses.

Si CIU no vol fer el referèndum, només ha de dir que no pot prendre seriosament la proposta perquè s’ha fet de forma precipitada i sense cap conversa prèvia. De la forma i sobretot quan ERC ha presentat la proposta, li estan donant la coartada a Mas perquè no s’hagi de definir per la qüestió. Sembla realment com si ERC no vulgui que la proposta prosperi.

Si realment els dirigents d’ERC creuen en la Independència, llavors amb aquesta proposta en aquest moment demostren que són uns Incompetents. En cas contraris és que són uns cínics. En ambdós casos anem bé arreglats!

Com ja he dit fa poc en el meu bloc Per mi ERC ha creuat la Línia Vermella amb el tancament de TV3 al País Valencià

Congrés extraordinari d’ERC ja!

Afegeix un comentari