Quin compromís Oleguer!

En Oleguer es un home de compromís tant dins com fora del camp.

Ara bé també s’ha ficat en un comprimís.

He estat tres dies fora per Flandès sense Internet i quan he arribat a casa m’he vist la noticia de cas de Oleguer. He llegit l’article amb atenció i m’ha semblat d’una correcció excel·lent i la seva argumentació clara i meridiana. Es el que tot sabem però fins ara ningú ha gosat a dir-ho.

El que es greu però, no es que Oleguer hagi denunciat aquest tema en el diari, sinó que abans cap periodista o "intel·lectual" no ho ha fet abans.

Com deu estar de malament en el nostre país perquè tingui que sortir un futbolista per denunciar el que esta passant amb la (in-)justícia Espanyola. Això ens dona l’idea del poc compromís amb la veritat que els nostres representants "intel·lectuals" o periodístics.

Ara Oleguer s’ha ficat en un comprimís, perquè l?atacaran per tots els costats amb escarniment per tal de donar exemple del que no ha de fer un esportista i de retruc altres persones que intenten dir el mateix en altres professions de ressons mediàtiques.

Oleguer haurà d’anar amb compte quan vagi segons en quins camps de futbol , tindrà que anar amb compta amb la seva vida privada que estarà vigilada per els sicaris de la brunette mediàtica . Per l?imatge comercial del FC Barcelona aquesta persecució que serà sotmès en Oleguer no serà molt ben vista per l?actual directiva i per tant que vagi en compte que a la mínima errada que faci en el camp, serà l’excusa pel FC. Barcelona per canviar-lo primer al ostracisme de la banqueta i desprès el miraran de intercanviar-lo o cedir-lo a un equip estranger. Per cert el Kalsruhe (KSC) va primer de la 2ª divisió de la Bundesliga i te tots els números que l’any que be sigui en la 1ª divisió Alemanya. Al final potser Oleguer hem farà companyia a l’exili!.

Et desitjo molta sort amb aquesta creuada que s?ha començat contra la teva persona. No estàs sol i des de aquí et dono tot el meu recolzament.

Per cert ja he llaçat un parell de bambes que tenien quelcom que no m?agradaven.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *