La línia vermella d’ERC: Un congrès extraordinari d’ERC ja?

Acabo de llegir amb incredulitat "El govern no fa cas del consell consultiu i renuncia a recórrer la llei de dependència" a vilaweb.

Per desgràcia tots les meves sospites es comencen a fer-se realitat.

Com pot la direcció d’ERC:

¿Primer votar un llei en el parlament Espanyol que vulnera les competències de l’Estatut ?

¿Segon, no reconèixer-ho que s’han equivocat quan el dictamen del consell consultiu indica que un 70% dels articles envaeixen competències del nou estatut ?

¿Tercer, no forçar al govern de la Generalitat que presenti un recurs contra aquesta llei?

Malgrat que la llei tingui punts positius, no es pot acceptar mai que una llei estatal trepitjí les competències del nostre estatut,

¿que no veuen que si acceptem fer excepcions, l’Estatut es paper mullat?

¿si no complim amb la llei de l’Estatut, perquè collons ens hem deixat imposar la "guerra de les banderes", i tot el que hem callat o hem acatat per "complir la llei"? 

En anterior blocs he intentar raonar els arguments de la direcció d’ERC, he buscar excuses, he intentat buscar reconciliacions amb les critiques de Carretero i sobretot la he defensat quan ha estat atacada amb arguments poc sòlids, com en el cas dels articles d’Anasagasti.

Però renoi, com diu també un company de les JERC en el seu bloc "Que la prudència no ens faci espanyols" el decret de la 3 hora del castellà "assenyala una línia vermella".

 Si aquesta línia es trepitjada, actuaré amb conseqüència…

Si la línia vermella es traspassada, demanaré a tots els companys militants que exigim a la actual direcció la celebració d’un Congres extraordinari d’ERC per tal de passar comptes de las darreres actuacions de l’actual directiva.

Jo no penso deixar de lluitar dins de les meves possibilitats i des de l’exili, que l’ERC que hem reconstruït amb tants de sacrificis, esforços i lluita, sigui ara desnaturalitzada per una estratègia i sobretot una manca d’ambició independentista.

Salut i amatents companys, ara ERC ens necessita més que mai que siguem honestos amb el nostre ideal !

Afegeix un comentari