Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

29 de gener de 2007
5 comentaris

Crònica de una mort anunciada de l’indústria farmacèutica a Catalunya

Tal com ja vaig dir en el bloc Crònica de la mort anunciada de l’Indústria Farmacèutica Catalana, el director de Novartis Espanya hem dona la raó, encara que en un altre sentit.

 

En una entrevista en l’Avui, Jesús Acebillo, el director de Novartis Espanya, una de les 5 grans industries farmacèutiques a nivell mundial, diu que degut a la regulació dels preus en els medicaments per reduir la despesa sanitària, les industries farmacèutiques tenen problemes per aconseguir quadrar els números.

En el nostre cas, a Catalunya les industries catalanes, senten encara més aquesta reducció dels beneficis i si el director de Novartis diu en l’entrevista "Ningú en el sector pensa quant invertirà sinó com sobreviurà" i "És la crònica d’una mort anunciada", ja ens podem imaginar el que pot passar amb la indústria catalana.

Que tinguem sort !, perquè si no som capaços de treballar en aquest sector que es el que te mes possibilitats per l’idiosincràsia de Catalunya, ho tenim clar!.

Tots a muntar restaurants, golfs, sales de balls, discoteques i bordells (gràcies per l’aportació Francesc).

Ja m’ho deia mon pare, "el nostre país es de cambrers i de la pandereta"

 

  1. Perdoni, però va camí de tornar-se el bordell d’Europa. No intenti suavitzar la situació. Les coses són clares!!

    Un  país on el setanta per cent dels universitaris tenen la il·lusió i el desig d’acabar de funcionari, està acabat… Un país on les disciplines universitàries de ciències o enginyeries van minvant d’estudiants any rera any, perquè són molt difícils, és un país acabat.

    Un país on l’augment del PIB  és degut a les tecnologies TIC (Totxo I Ciment) és un país sense futur.

    D’aquí a quinze? vint anys?  l’emigració serà un fet a Catalunya perquè la economia productiva i la de valor afegit no hi existiran. En definitiva, què és R+D, i sobre tot de innovació? 

    Què hi quedarà? això què en diu: camps de golf, sales de ball, discoteques.  Jo hi afegiria: clubs amb "habitacions" (bordells), motels, clubs de carretera, etc.. per al turisme barat i low cost d’Europa , i per a qui pugui pagar-se’ls dels de dins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!