El Financial Time i ETA

Acabo d’aterrar a Stuttgart després de haver estat a Paris en un míting i a l’avió he llegit el Financial Time, la versió Anglesa concretament. En la primera pàgina havia un petit article respecte que el Primer Ministre Espanyol reconeixia que s’havia equivocat pecant d’optimisme en el proces de dialeg amb ETA.

Rrespecte al que vaig dir en bloc "La camí llarg i tortuós cap a l?independència Lluita Armada d’Alliberament (tercer de…?)." en que deia que avui en dia gràcies al terrorisme islàmic els grups com la ETA ja no tenien bona prensa i que no rebien cap adjectiu que no fos la d’un simple grup terrorisme en el millor del casos.

Bé, que crèieu que ha escrit aquest dimarts 17 de Gener del 2007 un diari tant prestigiós i seriós com el "Financial Time"?

ETA es un Basque separatist group

Sobren els comentaris

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *