Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

19 de novembre de 2008
0 comentaris

Ha nascut Edi.cat

Ens hem de felicitar tots plegats del naixement d’Edi.cat, Xarxa d’Editors Independents, una aliança editorial que estableix ponts d’unió entre  tres editorials independents catalanes: Angle Editorial, Cossetània Edicions (Valls)  i Bromera (Alzira). En paraules dels mateixos impulsors: “Els principals objectius d’aquest projecte són la comercialització i la promoció conjunta dels respectius catàlegs editorials, impulsar nous projectes i la innovació”.
 Edi.cat, llavors es converteix en la primera plataforma dinamitzadora de l’edició independent en català. És evident que les tres editorials comparteixen unes mateixes inquietuds, una visió de futur comuna, per la qual cosa han volgut crear sinergies i afrontar, amb garanties, els reptes de futur que plantegen els constants canvis en el sector editorial. No cal dir que és una gran notícia en l’àmbit del llibre en català, de la qual cosa n’ha de sortir potenciada la llengua i també la carrera professional de molts autors d’arreu dels Països Catalans.
Cossetania Edicions ja fa uns quants anys que està fent una aposta molt interessant per autors de casa nostra com Vicent Pellicer, Paquita Aliern, Josep Igual o Jesús M. Tibau, apart de la seua implicació en reculls col·lectius d’autors ebrencs. Bromera, per la seua part, tira endavant projectes molt interessants malgrat l’hostilitat guvernamental a les comarques meridionals del país. És veritablement una empresa d’admirar que està treballant molt fort en la promoció de la nostra llengua i cultura al País Valencià.
Endavant les atxes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!