He trobat la meva primera pàgina web viva que vaig fer fa 10 anys gràcies a Google!

Es increïble, però després de 10 anys, la vaig fer al finals del 96 i la vaig publicar el Gener del 1997, la meva primera web es encara accessible per Internet!

He ficat el meu nom complet en el Google i ha sortit la meva pàgina, no m’ho podia creure: Les webs del Esport ciclista Malgrat, del Club d’Aventura de Blanes i el club ciclista de Lloret. El moto club "A tot gas" de Malgrat i les webs de les seccions locals d’ERC de Malgrat, Pineda i Calella.

Quina canya que es això d’Internet!.

La historia dels primers aventurers internautes del Alt Maresme avui encara accessible per tot el mon!….

La vaig fer amb moltes ganes i volia donar servei a les dues grans passions que tenia en aquell moments, El Ciclisme i ERC per la comarca de la Selva Marítima.

Hem vaig oferir a fer totes les pagines d’on jo hi participava, com podeu imaginar era mes les ganes que el que realment podia fer, però vaig passar-m’ho molt.

Encara hi ha els telèfons de contactes de mota gent i també es pot llegir el diari de les activitats de les seccions locals d’ERC, junt amb el seu bolletí de la secció.

També es pot veure els enllaços recomanats, i la Vilaweb ja sortia com a cercador junt amb el Yahoo!, per cert aquest darrer el enllaç encara funciona.

En aquells temps a Malgrat , ERC no teníem cap representació a l’Ajuntament per una llarga historia d’aquelles que a vegades la política local potser encara més "heavy" que les pel·licules de espies de la Guerra Freda. Si fos escriptor eN faria una novel·la!.

Es veu que a finals del 99 vaig marxar cap Alemanya i vaig deixar de moltes coses a Catalunya, una d’elles va ser no pagar a redestb perquè la va comprar un altre companyia. Vaig pensar que si no pagava la tancarien i vet aquí que la pobra pàgina a anat de servidor en servidor, de empresa a empresa i ara esta emmagatzemada en un servidor de la companyia Ono.

En tot cas estic molt content de la troballa i si teniu curiositat poder entrar-hi en aquest adreça:

http://personal.redestb.es/mba/index.htm

He provat d’accedir per FTP i ho he aconseguit!!, encare m’hem recorde del telèfon de la meva ex sogra!!!.

No ser que faré amb ella, perquè es com si fos un museu de la historia local de Malgrat , Pineda i Calella del 97 fins el finals del 98, que viu en la teranyina mundial

Nota: Si en alguna pàgina no podeu accedir i aquesta te accents, proveu d’accedir sense l’accent.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *