Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

24 de febrer de 2008
1 comentari

Actes d’avui de la II Fira literària Joan Cid i Mulet

Diumenge 24 de febrer. LA RENAIXENÇA LITERÀRIA.
?11:00h .Macropresentació de llibres: Albert Guiu, De la mà de la meva filla; Jesús Mª Tibau, El vertigen del trapezista; Francesca Aliern, Presentació de la seu trilogia; Vicent Pellicer, Guia del Massís del Port; Emigdi Subirats,  Joan Cid i Mulet, testimoni catalanista d’una ciutat i d’un temps; Emili Bonet, Per un futur sense llàgrimes; Josep Igual, Faules mamíferes; Sílvia Favà, La vida des del parc; Glòria Fandos, Empremta de dona. Lectura de textos a càrrec dels mateixos autors.
A continuació hi haurà la presentació a càrrec de Jesús M. Tibau d’un innovador projecte de la llibreria Serret de Vall-de-roures. Es tracta de la futura publicació per Cossetània Edicions d’alguns dels textos d’autors de les comarques centrals dels Països Catalans apareguts al Serret Bloc.

 

  1. Felicitats a en Jesús M i a tu  per la tasca que feu per a la nostra literatura catalana. Qualitat en l’escriptura i empenta, dos elements imprescindibles i que coincideixen en vosaltres. Desitjo que us hagi anat molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!