Diari d’un català abans de ser lliure. Taula comparativa de Partits amb Dret d’Autodeterminació i Independència

Avui som dimarts 2 d’Octubre del 2012, a 21 dies després del #11s2012 . M’he llevat a dos quarts de vuit. El dia despertava fred però amb Sol. Després de fer les cures a l’ull i esmorzar, he començat a escoltar les tertúlies. Al final m’he quedat escoltant al Professor López Casasnovas que ha estat molt interessant.

Ahir vaig estar veien el programa Àgora en l’entrevista al MHPresident Mas, em va semblar molt bé. Va ser franc i clar sense donar cap mena de sensació ni que està improvisant ni que està demanant un acte de fe per seguir-lo. Hi ha qui el critica dient que no concreta el full de ruta, però jo penso que ho fa perquè davant d’un repte tant gran i amb un enemic tant propens a l’us de la violència i del xantatge no és bo ensenyar les cartes abans d’hora.

Llegint els correus electrònics hi havia un dels catalans del món que es parlava sobre si els partits catalans eren prou independentistes o no, i a més s’hi barrejava estar a favor de fer el referèndum. La meva primera intenció ha estat contestar-hi, però després he pensat que el millor era fer una taula a on es pogués veure la postura de cada partit. A aquí la teniu:

Endavant les atxes!!

02 d’Octubre 2012

Karlsruhe – Alemanya

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *