Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

20 de setembre de 2012
2 comentaris

Diari d’un català abans de ser lliure. Nou dies després del #11s2012. Preparant-me per l’operació

Avui dia 20 de setembre del 2012, nou dies desprès del #11s2012 estic ja apunt de l’operació del desprendiment de retina. A dos quats de set les infermeres m’han despertat. Ja m’he posat la bata i sorpresa m’han dit que em posi uns mitjons llargs que tenen un forat al final a on surten els dits dels peus. Merda, fa dies que m’hauria d’haver tallat les uncles. Bè no passa res, m’han d’operar de l’altre punta i no crec que algu es fixi. Ja m’han donat la pastilla per calmar-me, que ho donen sempre abans d’una operació.

El President Mas tambè avui tè un dia clau. No només per la seva vida sinó per la vida dels catalans. No sé si existeix alguna pastilla per ajudar a afrontar aquest moments tant decisius, però ahir, espontaneament milers de catalans que eren al Camp Nou van cridar ” INDEPENDÈNCIA”! Qui necessita res més per anar a Madrid!

Sol al llit de l’hospital Sant Vincentius Klinikum de Karlsruhe , un català aixecava les dues mans mentre cridava junt amb tot el camp nou “INDEPENDÈNCIA” i una llagrima recorria el meu mal drestra ull. Qui ho haguès dit fa ni tants sils cinc anys, que tindriem un Barça campió i una Catalunya a apunt també de ser-ho.

Endevant les atxes!

20 de setembre de 2012
Sant Vincentius Klinikum
Karslruhe -Alemanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!