El Barça guanya 5 a 0 al Real Madrid i seguim igual d’expoliats però més feliços

Jo m’he fet seguidor del Barça a mesura que m’he fet més gran. Abans m’agradava el basquet i lògicament el judo, l’esport que he fet durant 20 anys. Després amb la bicicleta, a on he gaudit jornades immemorables del Tour amb l’Induiran i després l’Armstrong.   Però ara, realment és el Barça el que em fa vibrar.

A part de que el Guardiola ha aconseguit fer, que ara per ara, el Barça és el millor equip de món, a mi, darrerament no sé perquè, trobo que cada gol que fan, hi sento una alegria immensa. L’altre dia amb el Madrid, que per desgràcia no ho vaig poder veure per Internet ja que tots els canals estaven saturats, però si que ho vaig escoltar per la ràdio via Internet, ha estat increïble.

He gaudit com mai i cada gol, he cridat com un boig. Fins i tot, la dona m’ho ha fet nota: Manel sembla com si et anés la vida!!

Ara que escric aquestes ratlles, recordo el que pensava quan era jove i veia aquells homes ja granadets  perdre l’oremus per un gol de Barça. Pensava que aquells pobres homes devien estar molt frustrats de com li anava  la vida i només es podien treure tota la seva ràbia quan anaven al futbol. Cada gol, per aquells homes, era com una joia que la vida els hi negava.  Aquells homes es desfoguen amb el futbol.

Em penso que amb el que ha succeït aquest mesos, un s’ha tornat un hooligan del Barça.

Visca el Barça!!
Visca Catalunya!!

Afegeix un comentari