Cap a Catalunya per ajudar a votar a favor de la Independència

D’aquí unes dues hores agafo l’avió a Baden-Baden per anar cap a Girona. Encara podré gaudir a la tarda del Sant Jordi. Però baixo per poder gaudir del 25ª a Malgrat de Mar. No hi puc votar, perquè ja no hi estic empadronat, però Malgrat ha estat el meu poble a on he viscut la major part de la meva vida. El dilluns tinc un dinar amb la Rut Carandell i a la tarda tinc classe a la universitat per una tutoria d’un doctorar que m’han enredat que faci (no ser com sortiré d’aquesta).

Després al vespre, he quedat amb una reunió per determinar l’estat de la concentració de Ginebra del proper 8 de maig “Cap a l’ONU per un Estat propi”. Estem en crisi. Ens falta finançament per poder fer l’acte com ens agradaria i creiem que és mereix per la importància del fet. Des d’aquí demano a tothom que col·labori amb donatius a aquesta adreça.

El dimarts torno a Alemanya per guanyar-me les garrofes i estar amb la meva petita pàtria: la meva família.

 

Desitjo que amb el que ha succeït amb el TC i també amb l’esperpèntic espectacle de l’homenatge al feixista i corrupte del Samaranch, el diumenge els 1.327.000 catalans cridats a l’urna, votin massivament a favor de la independència. Com també espero que el proper dissabte 8 de maig siguem molts catalans a la Plaça de les Nacions a Ginebra mentre es lliure una carta a tots els ambaixadors de tots els Estats del món, reclamant el dret d’autodeterminació del poble català, avalat per la immensa majoria que ha votat en els referèndums populars.

Com podem patir tanta humiliació i podem quedar-nos tant tranquils, sense fer res. Ara tenim l’oportunitat de dir JA N’HI HA PROU!!

Compatriotes PER DIGNITAT EL DIUMENGE VOTEU INDEPENDÈNCIA!!

Endavant les Atxes!!

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *