Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

4 de març de 2009
2 comentaris

deumil.cat: El segon spot és magnific i demà marxo a Brussel·les

Hola companys,

Demà marxo a les 4 de la matinada cap a Frankfurt a recollir a la Nekame a la Estació principal de trensi desprès encararem el camí cap a Brussel·les.  A les 10:45 hem quedat davant de l’entrada del Parlament Europeu a la plaça Luxemburga on ens espera la companya del BNG que ens ajudarà en les acreditacions.
 
Desprès anirem a una sala de reunions a on ens reunirem amb varis diputats,encapçalat per el president del SNP d’Escòcia i President del grup AliançaLliure Europea (ALE) del Parlament Europeu.
En aquesta reunió presentarem la nostra carta que adjunto en aquest article idesprès tenim dues hores per explicar la nostra iniciativa i que venim a fer eldissabte dia 7 aBrussel·les.
 
Desprès d’aquesta reunió, començarà el compte enrere pels preparatius de darrermoment a Brussel·les. El divendres a part d’anar a recollir la meva família almatí per la tarda hem quedat amb el consell que anirem a fer el recorregut dela manifestació a peu, per analitzar i mirar de trobar remeis als segursimprevistos que aniran sortint.

 

El dissabte a partir de les 7:30 del mati, tinc que anar al lloc de la cloendaa esperar que muntin l’escenari, l’equip de so i les parades. Desprès quan totestigui prest, aniré cap a l’Estació del Nord per ajuntar-me a la manifestació.
Per aixó no crec que tingui temps per escriure res, però prometo que cap afinal de la setmana que bé, escriure les meves impressions de tot.
Penso que estem fent una fita, no se perquè, però tinc la sensació que desprèsd’aquesta manifestació quelcom canviarà en la política catalana.
Ja n’hi ha prou de tanta misèria i la societat catalana ha començat adespertar-se i caminar fermament cap a la independència.
 
Avui ens ha arribat el segon vídeo, per mi és magnífic, i per mi és el millorrecord que m’emportaré cap a Brussel·les, m’acompanyarà durant tot el viatge,segur les seves imatges associades amb la magnifica música de fons que elrealitzador ha decidit posar.
http://www.vilaweb.tv/?video=5584 

Endevant les Atxes

Ens veiem tots a Brussel·les

Alea Jacta Est!
Visca Catalunya Lliure!!   

  1. Oi que sí?
    Manel, que vagi molt bé. Són tantes bones notícies aquests dies….
    També trobo magnífic el vídeo, té un aire!
    Genial.
    I quina reunió, quin goig fa.

    Ens veiem allà, a Brussel·les!

    2.0
    🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!