Tret de sortida cap a Brussel·les!

Avui dijous 22 de Gener de 2009 s’ha donat el tret de sortida per la manifestació independentista 10.000 a Brussel·les per l’Autodeterminació de la nació Catalana.

A les 12 es presentava en una roda premsa multitudinària al Col·legit de periodistes l’extensa i llarga llista d’adhesions per part de les personalitats rellevant de la societat civil catalana, el paquet de possibilitats de viatge així com el vídeo de promoció oficial.

Tot ja està preparat perquè aquesta manifestació marqui un fita en la nostra historia en la lluita per la nostra sobirania.

Els europeus han de conèixer la nostra existència, han de saber que els catalans estem cansat i emprenyats de la nostra anòmala situació. No podem deixar en mans dels espanyols que expliquin als europeus qui som.

Sempre hem estat pro europeus, sempre hem recolzat la democràcia i la llibertat i mai hem volgut crear conflictes. Hem demanat de totes les maneres possibles ser reconeguts com a nació dins d’Europa sense escarafalls, hem pregat que la nostra llengua pugi tenir el mateix dret que altres llengües europees que són fins i tot molt més minoritàries que la nostra, hem reivindicat tenir les seleccions esportives iguals que altres nacions que no tenen estat i que hem rebut de resposta?. Doncs sempre una negativa amb l’argument que només és possible si ets Estat reconegut internacionalment.

Molt bé, doncs que així sigui!.

El proper 7 de Març tothom cap a Brussel·les per reivindicar el nostre dret a ser un Estat igual que la resta de pobles d’Europa.

Ens veiem a Brussel·les

Visca Catalunya!

(Premeu continuar per totes les adreçes relacionades amb la iniciativa)


http://apuntat.deumil.cat

http://banderola.deumil.cat
http://dossier.deumil.cat
http://mapa.deumil.cat
http://presentacio.deumil.cat
http://vindrem.deumil.cat

http://viatge.deumil.cat
http://agenda.deumil.cat                     
http://himne.deumil.cat

http://donatius.deumil.cat
http://proper.deumil.cat                    (esdeveniment)
http://facebook.deumil.cat
http://myspace.deumil.cat
http://youtube.deumil.cat
http://twitter.deumil.cat

El video el podeu trobar al youtube o també a l’Avui en aquesta adreça:
http://www.avui.cat/article/mon_politica/51838/la/campanya/deu/mil/brussel%C2%B7les/pren/forca.html

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *