4 de febrer de 2011
0 comentaris

COM TONI ROMERO I LA SEVA GENT PER CANET

 La decisió de la Junta Local del PP de designar al company Josep Antoní Romero Carbonell, com Cap de Llista per l`Alcaldia de Canet de Mar, ha implicat coses importants, perquè van més enllà d’un mateix i d’un projecte de partit. Coses com un sentit honorable de la política, com la llibertat, com allò en el que creiem; i com és Canet i la seva gent.

En la meva Carta de Presentació que encapçalava el meu programa per l’alcaldia de Canet de Mar de 2007, deixava clar que el sentit màxim de la nostra acció política era aconseguir una millora en la qualitat de vida dels ciutadans, fer del poble un referent capaç d’oferir mes oportunitats. I ho volíem aconseguir amb una nova manera de fer política, interactuant amb els ciutadans; amb una organització eficaç, oberta i flexible i una proposta política creativa, diferenciada, i positiva.

Aquest propòsit anava mes enllà del joc polític i del propi partit. Dono fe que moltes persones ho hem intentat portar a terme amb dignitat. Volíem moure allò millor i mes gran de la condició humana: el somni de transformar la realitat per millorar-la.

No va ser possible. Desgraciadament Canet de Mar és avui una mostra paradigmàtica d’ineficacia. Em resulta complicat trobar en tota la meva experiència política tanta misèria i tanta covardia en una acció de Govern. Estem, de nou, en el terreny habitual dels qui dirigeixen aquest Ajuntament, el de l’oportunisme i les conveniències personals, i no dels principis i dels valors. No els ha interessat mai una col.laboracio plena i de unitat d’acció de tots els que en la millor forma, voliem contribuir a millorar Canet. Es més, s’ha boicotejat sempre, i no només des de l’Equip de Govern, que és evident, sinó per part dels qui representen l’oposició des de fa més de cinc anys, les propostes del Partit Popular, i res a dir dels qui som Unió i Govern que han fet de l’Ajuntament des de la epoca Rovira una veritable “Casa Pairal”, i un mer “modus vivendi”. Per aixó vui manifestar el meu recolçament i suport plé, al meu amic i company TONI ROMERO CARBONELL per que arribi a l’ Alcaldia, amb Unitat, desitjos de millorar i més benestar per tots els ciutadans de Canet de Mar.

Si al mes de Maig no aconseguin forçar un canvi politic al nostre poble, del que desitjo que en Toni Romero, sigui decisiu, tindrem mes dificultats i patiments.
La gent ha de trobar nous camins, més enriquidors i creatius, de portar a terme idees i projectes polítics. I aquest serà el camí, tard o d’hora, de les persones de Canet que senten que la llibertat, la dignitat i els valors estan per damunt dels Partits o Unions amb un concepte pervers de la política que els condemna a no ser.

Martín García

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!