20 de febrer de 2007
8 comentaris

Avui pasarem de les 2060 visites !

Gràcies a tots vosaltres avui superarem les 2060 visites……..

Gràcies a tots vosaltres avui superarem les 2060 visites des que va
començar el bloc el 3 de gener passat. De fet puc dir que , en
cap moment, m’esperava aquest allau de gent visitant el bloc.
Donar les gracies a tots per vostre interes i aportacions i a Lluís Llovet, que amb el seu Bloc fa de una mena de "locomotora" que tira del convoi de blocaires de Canet.

Per saber les estadístiques del bloc us copio les dades en aquests moments:

 • Avui: 24visites
 • Aquesta setmana:63 visites
 • Aquest mes: 461 visites
 • Des de l’inici: 2060 visites

Moltes gràcies a tots.

 1. M’ha encantat la seua resposta i disculpes. Malgrat que discrepe en moltes coses amb vós:

  1. Que jo siga sobiranista no vol dir que no em puga entendre amb tothom. El respecte i la civilitat estan per a això. Les persones som més importants que les idees. Per a mi.

  2. A mi, com a vosté, em caldrien més blocs de militants del PP a Vilaweb. I les persones som reticents a trobar-nos en "terreny enemic". Per tant valore moltíssim la seua valentia i sinceritat. Com li vaig comentar hi ha molt de militant PP molt valuós. La pertanyença a un grup social és al·leatòria i depén de moltes coses que t’hagen passat o viscut en la vida. Com li vaig comentar les persones, per a mi, estan per damunt de les ideologies i tribus grupals.

  3. Estic força enutjat amb vosté per haver dit que és un "polític de poble". Tots tenim un poble. Més gran o més menut. La dignitat i perseverança amb que actuen trenca fronteres. Ens fa universals, al meu entendre. Si vosté va al meu bloc i llegeix un article que es diu "A propòsit de l’article d’Eduard Voltes" comprovarà que el meu concepte d’art es basa en el què fem. I fem tots. I tant art és d’aquells amb molts de coneixements i d’altres que en tenen menys. És la (bona) voluntat de fer i la intencionalitat que hi esmercem en els afers que portem endavant.

  4. La seua experiència com a tècnic sanitari, o d’altres temes que vosté puga conèixer i jo siga un complet ignorant. No em fa ser ni pitjor ni millor.

  5. No sóc historiador, també malauradament. Sóc arquitete, aparellador i en darrer terme empresari. Ara bé m’interessa la societat i llur benestar. Per això, sr. Martín Garcia podem col·laborar. I l’experiència m’ensenya que visions allunyades d’un fet poden donar resultats altament satisfactoris. És una de les vies de la creativitat.

  6. Doncs sí és un militant popular atípic. És a dir, pot rebre’n de totes les bandes, àdhuc i de manera més acarnissada des del seu propi partit. Tinc amics populars valencians (SECTOR LIBERAL) i tot intentant racionalitzar el PPCV, quasi els han enviat a l’exili. L’ortodòxia és molt dura segons quines agrupacions.

  Li desitge el millor en la travessia.

  PS: Ja faré el post de la qualitat i dignitat de l’habitatge; i intentaré donar-li’n unes idees al respecte. I n’esmenerem alguna errada. I jo també, com tothom, em puc equivocar. Al capdavall la societat som, això, la suma ad infinitum de totes les individualitats.

  Cordialment i enhorabona per la xifra (2060). Unes 30 són meues…hehehehe.

 2. felicitats per el teu bloc, espero que ho visitin molta gent i
  s`assabentin de la feina (moltíssima feina) que estas fent per Canet!!!
  Els que no ho saben, es que no ho volen saber….Encara sort que hi ha
  molta gent que si que ho sabem, per tant queda clar que et volem com
  alcalde pel nostre estimat poble
  una abraçada

 3. Jesús Marín i Hernàndez | dimecres, 21 de febrer de 2007 | 22:42h Bona nit. M´agradaría felicitar al senyor Lluís Llovet per dos raons. En primer lloc felicitar-lo per la bona acollida que té aquest bloc. Ho dic estan com estic i el senyor Llovet ho sap perfectament a les antípodes de les seves definides ideologíes polítiques.Tot i que no estem d´acord pràcticament amb res, coincidim amb el respecte que entre tots ens em de tenir. En segon lloc, m´agradaría felicitar-lo per haber actuat de forma ràpida i contundent i haber tret del bloc el repugnant escrit que ahir algú va penjar en l´article sobre la mort de l´Ibis Puig. En aquest escrit, d´una frase només, algú el signava amb el meu nom i amb el del Marc Marín. Puc arribar entendre la discrepància política i fins i tot la mala educació de persones que ja em esmentat moltes vegades. El que no puc arribar entendre com es pot arribar a tenir una baixessa humana tant i tant gran i firmar en nom d´un altre persona i parlant d´un tema tan sensible com el de la desapareguda senyora Puig. Estic realment preocupat si el tarannà d´algunes persones d´aquest poble és aquest. Realment no sé on podem arribar amb actuacions com aquestes. De totes maneres penso seguir lluitant i creient amb les idees pròpies i del meu partit per poder fer d´aquest poble un poble millor. I evidenment intentar erradicar actituts repugnants com la que es va produïr ahir al vespre. Gràcies LLuis per haber tret de la circulació l´article en qüestió. Crec sincerament que els blocs són una eina molt bona per contrastar opinions i idees, però també crec que s´hauría de control.lar l´accés a persones que l´únic que busquen és el no res. Jo seguiré signant amb el meu nom i cognoms. No m´haig d´amagar de rés. D´altres sí. Aquesta és la diferència. Bona nit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!