SAVIESA DE GOS

Xavier Massot Martí, de Lleida estant

15 de març de 2018
0 comentaris

Quan un es va tornar dos

“No deixeu mai de cercar fins a trobar. Quan us conegueu sabreu qui sou, si no us coneixeu sereu la pobresa. Si coneixes el que està davant de la teva vista, et serà desvetllat el que està ocult.”

“Quan mengeu el que està mort feu d’allò quelcom viu. Què fareu quan estigueu dins la llum? Quan éreu un us vau tornar dos. Però quan us torneu dos, què fareu? Allí on està el principi, allí estarà el final. Quan féu de dos un, i quan féu a dins com el que està fora, i el que és amunt com el que és abaix, aleshores entrareu en el Regne.”

Hi ha llum en l’interior d’un home de llum i aquest il·lumina el món sencer. Si la carn ha causat l’esperit, és una meravella. Però si l’esperit ha causat el cos, és una doble meravella. Hi ha qui ha rebut les claus de la Gnosis, i les han amagat. Hem nascut de la llum, allí on la llum ha nascut de si mateixa..”

“Hi ha molts que són prop de la porta, però només els que s’aïllin entraran a la cambra nupcial. Qui cerca trobarà i qui truqui a la porta se li obrirà.”

(Evangeli copte de Tomàs)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!