SAVIESA DE GOS

Xavier Massot Martí, de Lleida estant

4 de maig de 2018
0 comentaris

Lliçons de vida

Les experiències viscudes i les lliçons que aprenem mentre vivim s’afegeixen al tresor de la ment. Com pensem, així actuem i som, el futur el creem nosaltres mateixos. La voluntat mal dirigida només produeix infelicitat. L’home convida les seves pròpies misèries. La voluntat de l’home és lliure. Per l’experiència aprenem el bé però també el mal, tenim d’escollir.

El que sembrem és el que recollim. La nostra vida és una batalla entre l’impuls i la decisió. No hi ha oblit i cadascú ha de fer el seu propi destí. Encara avui els homes i les dones li neguen l’entrada a la consciència, per por de la veritat. El futur no és buit ni mancat d’esperança. No vivim en el temps sinó en l’eternitat. Si acceptem que ens reencarnem eliminem la por a la mort.

Escoltem que la vida és injusta, però som cadascú de nosaltres els que la dirigim. La vida ens dóna temps i eternitat per arribar a ser feliços. Ningú pot matar una esperança sinó aquell cor on va néixer. Som cercadors de felicitat. L’engany que nosaltres creem és l’angoixa. L’odi prefereix la falsedat, la malícia i l’egoisme. L’enveja fa odiar als altres. Som la rosa i la creu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!