Els voluntaris advertim Maza

Davant l’enèsima amenaça de la Fiscalia de l’Estat que “‘Si entenem que s’ha incomplert la llei i s’entra en l’àmbit dels comportaments penals lògicament actuarem sense cap complex ni exacerbació de la nostra actuació. Ja es veurà quan sigui el moment”, els que pensem presentar-nos com a voluntaris, no tenim altre remei i és el nostre deure, d’advertir a aquest i a qualsevol altre fiscal, fent-ho extensiu també a qualsevol instància judicial i política, que en virtut de l’estricta obediència al mandat democràtic de la nostra màxima institució, el Parlament de Catalunya, dipositari de la representació i de la sobirania del poble de Catalunya, obrarem en conseqüència i SENSE COMPLEXOS per defensar el dret i deure de ciutadania, amb TOTES les conseqüències, de l’inalienable nostre dret a exercir el vot (el propi i el de tots), a defensar les urnes i la neutralitat de tot el procés de referèndum. Obeirem la legalitat del nostre Parlament, desobeirem qualsevol altra legalitat no consensuada amb les nostres legítimes autoritats i no dubtarem en actuar sense complexos davant qualsevol intent judicial o policial (sigui autonòmic o estatal) d’impedir el normal desenvolupament del referèndum, en estricta i legítima defensa del nostre dret a exercir el vot (principal fonament de qualsevol democràcia).

Els voluntaris hi serem per fer complir les lleis del Parlament de Catalunya. Podran parar a uns pocs, no ens podran aturar a tots.

Afegeix un comentari