Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

27 d'abril de 2007
2 comentaris

Moltes gràcies honorable Pasqual Maragall per la seva contribució l’Independentisme

Moltes gràcies molt honorable Pasqual Maragall per dir l’obvietat, per dir el que molta gent ja ho sabíem abans que es comencés el procés estatutari o el que finalment tothom ,tret de quatre polítics que es volen mantenir o tornar a la poltrona, ara ja es sap, fer l’Estatut nou no valia la pena després de tot el que ha passat, la conclusió es clara: No ens volen a Espanya com a ciutadans catalans, només ens volen com a ciutadans de tercera, provincians i servils.

El molt honorable Jordi Pujol, també ja ho va dir en els inicis del procés estatuari que ell no ho havia fet abans per por de fer el ridícul, tal com ara estan fent els quatre polítics que es volen mantenir o tornar a la poltrona.

Aquest quatre polítics ara diran que no tot esta perdut…

que és pot fer coses amb els quatre cèntims que ens queda després d’escanyar els ciutadans catalans amb els impostos especials que d’altres ?comunicades autonomicas? no tenen. Però el que és portarà la palma, serà el que dirà que ara el que cal és canviar la ?Constitución Española?, quina barra!, només amb el nom, ja es pot veure que no és pas una "Constitució Catalana".

Però el que més em fot, es que els meus dirigents d’ERC no ho hagin previst el que passaria i no hagin dissenyat cap estratègia per treure’n profit. ¿és que potser de veritat és varen creure els cants de sirena del honorable Pasqual Maragall i del mentider Rodríguez Zapatero? Ostres! , quanta incompetència

Carretero!!! fes quelcom que ara és el moment per aixecar una vertadera proposta independentista.

Si no ho fem en els propers dos anys, ja serà massa tard i passarà el que diu Alfons López Tena, que és vocal del Consell General del Poder Judicial Espanyol (el Català no existeix es clar! ) en aquesta entrevista a la tribuna catalana, "L’esfondrament econòmic i social de Catalunya s’esdevindrà en un termini de cinc a deu anys".

Estic totalment d’acord amb el que diu.

Vinga companys independentistes d’ERC és ara o mai!.

Salut , República i Independència!

Nota: L’imatge és de la web avuielruc

  1. Aixó de que l´Estatut no valia per res ja ho va dir el PRESIDENT Senyor PIQUÉ, el que passa que no veieu más que banderes i signes, esteu tots amb els ulls clucs. Feu politica amb una estelada i una samarreta i ja penseu que heu fet tot, IGNORANTS que sou tots uns IGNORANTS……………………ESTAFOTUT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!