Açooooò ho pague jo!!

No sé si els que llegiu aquestes ratlles haveu vist cap espectacle de Xavi Castillo, però si l’haveu vist ja sabeu que una frase mítica és la del Capità moro d’Alcoi, dient allò de: Això ho pague jo!! Emfatitzant l’això, i siga el que siga al que faça referència.

Tampoc sé si Bono s’ha fet Capità moro a Madrid, però llegit el que he llegit, la conclusió a la que arribe és eixa. Que el Congrés el paga ell i que com és el seu corral fa en ell el que vol.

Per que anem a veure, si els partits polítics que hi ha representant la ciutadania en la Cambra, diuen que ells no saben res, que no es responsabilitzen de la decisió de posar una placa on era la vivenda de la monja, i no és iniciativa seva, que havem d’entendre? Que Bono pot fer i desfer com li done la gana? I la gent que sense sentir-se representada eixes Corts no ens queda altra que pagar-los el jornal, que fem? Ens aguantem?

Això si que és una meravella!!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per Lafiscaldeldistricte | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent